Opasni insekt

Ubo ga stršljen u spavaćoj sobi pa preminuo u trenu

Foto: Alpsdake/Wikimedia Commons
Ubo ga stršljen u spavaćoj sobi pa preminuo u trenu
21.06.2014.
u 20:14
Dr. Saša Stanja iz Hitnog bolničkog odjela koprivničke Opće bolnice tvrdi da svaki čovjek drugačije reagira na ubod insekta
Pogledaj originalni članak

Miloš M. (60) je krenuo u svoju sobu ne bi li se malo odmorio. Sparina je bila velika, pa je odlučio prileći.Muškarca iz Malog Poganca, naselja između Koprivnice i Križevaca, tad je u venu na nozi ubo stršljen, javlja 24 sata. Zazvao je suprugu, koja je u spavaćoj sobi pronašla opasnog insekta i ubila ga. Nažalost, otrov je brzo prokolao Miloševim tijelom, pa mu je pozlilo samo nekoliko trenutaka nakon uboda.

- Majka je odmah pozvala Hitnu pomoć, koja je brzo došla, ali otac je već bio pao u anafilaktički šok i izgubio svijest. Liječnica je rekla da mu nema pomoći - kazala je Miloševa kći, koja još ne vjeruje da je izgubila oca. On je prije nekoliko godina prebolio karcinom bubrega i debelog crijeva te prošao operaciju zapletaja crijeva. Obitelj vjeruje da su prijašnje bolesti na njemu ostavile traga.

Dr. Saša Stanja iz Hitnog bolničkog odjela koprivničke Opće bolnice tvrdi da svaki čovjek drugačije reagira na ubod insekta.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Stršljeni koji lete 40 km/h ubili 6 ljudi, hoće li stići do Hrvatske?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar tajar
tajar
21:55 21.06.2014.

Strašna je tragedija da se dogodi ovakva nesreća u vlastitom domu.

Avatar crusado
crusado
19:03 22.06.2014.

Žao mi je čovjeka.

VC
vcbsaniel
10:24 22.06.2014.

uzas.... :(