suđenje K. Borošu

Ubo je nožem jer mu nije htjela počistiti kuću?

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Krunoslav Boroš suđenje (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Krunoslav Boroš suđenje (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Krunoslav Boroš suđenje (1)
20.09.2013.
u 17:24
Boroš nije negirao ubod, ali je rekao da se ne osjeća krivim na način kako ga se tereti optužnicom.
Pogledaj originalni članak

Na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu počelo je suđenje Krunoslavu Borošu (70) iz Lužana, optuženom za pokušaj ubojstva Albine Čortolovny (37) iz Oriovca. Optuženog se tereti da je 23. studenog prošle godine u kafiću "Erik" u Lužanima nakon verbalnog sukoba otišao kući po veliki kuhinjski nož kojim je u trbuh ubo Albinu, koja je ondje bila konobarica. Pri tome je zamahnuo još nekoliko puta, a ona ga je hvatanjem za ruku spriječila da je ubije. Život joj je spašen intervencijom hitne medicinske pomoći.

– Krunoslavu sam povremeno za naknadu čistila kuću i prala mu robu, s obzirom na to da je živio sam. Tog je jutra također od mene tražio da mu dođem počistiti, ali odgovorila sam mu da ne mogu jer me kod kuće čekaju djeca. Tada me je počeo vrijeđati govoreći da ću biti pokojna i kako će me djeca gledati kako krvarim – kazala je Albina.

Na upit obrane Albina je odgovorila da s optuženim nije bila u nikakvom drugom odnosu osim u poslovnom, a vlasnik kafića Drago Kuzmić rekao je kako su njih dvoje bili u prijateljskom odnosu. Boroš nije negirao ubod, ali je rekao da se ne osjeća krivim na način kako ga se tereti optužnicom.

U svoju obranu rekao je da ga je Albina potkradala te kako mu je s računa skinula 75.000 kuna i ukrala mu sto metara drva. Dodao je da mu ona nikada nije čistila kuću i kako je on nije plaćao za to. Zbog nedolaska glavnog svjedoka nastavak glavne rasprave odgođen je za 9. listopada.  

>> 'Muž me napao nožem, policija ga odvela u zatvor i odlučila sam otići'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.