sajam u sl. brodu

Učenici prodavali, kupovali i mijenjali školske udžbenike

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
slavonski brod udžbenici (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
slavonski brod udžbenici (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
slavonski brod udžbenici (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
slavonski brod udžbenici (1)
28.06.2013.
u 15:53
Po prihvatljivim cijenama od svega pet ili deset kuna učenici su mogli nabaviti školske knjige i tako dobrano rasteretiti kućni budžet.
Pogledaj originalni članak

Stotinjak učenika i roditelja okupilo se u petak na središnjem slavonskobrodskom trgu Korzu kako bi na štandovima postavljenim ispred Robne kuće \"Vesna\" kupili, prodali ili razmijenili školske udžbenike.

Po prihvatljivim cijenama od svega pet ili deset kuna učenici su mogli nabaviti školske knjige i tako dobrano rasteretiti kućni budžet. Time su si ujedno olakšali pripreme za novu školsku godinu. Sajam rabljenih školskih udžbenika nastavlja se i u subotu, a organizira ga gradski Upravni odjel za društvene djelatnosti.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.