Pohvalno

Učenicima OŠ Vinica skulpture Plavog telefona

Foto: Prvatna arhiva
Učenicima OŠ Vinica skulpture Plavog telefona
08.11.2011.
u 10:58
Na natječaj Plavog telefona, koji je bio otvoren za učenike iz cijele Hrvatske, kao jedini iz Varaždinske županije, prijavile su se učenice četvrtog i učenici šestog razreda
Pogledaj originalni članak

Učenice i učenici Osnovne škole Vinica primili su staklene skulpture Plavog telefona za humanitarne akcije koje su proveli u prošloj školskoj godini. Na natječaj Plavog telefona, koji je bio otvoren za učenike iz cijele Hrvatske, kao jedini iz Varaždinske županije, prijavile su se učenice četvrtog i učenici šestog razreda. Devet učenica 4.a razreda OŠ Vinica pod vodstvom je učiteljica Ružice Štimec i Snježane Gašparić izvan nastave pomagalo učenici prvog razreda koja je zbog svog hendikepa imala znatnih poteškoća u procesu uključivanja u redovitu nastavu. Djevojčice su joj, odričući se svoga odmora, pomagale do kraja školske godine, odnosno do dolaska osobnog asistenta.
 
Njihovi stariji kolege iz šestog razreda zajedno su s razrednicom Marijom Globan skupljali odjeću, knjige i igračke za dječji vrtić i obitelj koja je živjela u nehumanim uvjetima uz rijeku Dravu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.