UDAR NA LUČKU INFRASTRUKTURU

VIDEO Pogledajte ruski napad na strani brod u Odesi: Poginulo šest ljudi

Foto: Stringer/REUTERS
Ukrainian servicemen fire ZU-23-2 anti-aircraft cannon towards a Russian unmanned aerial vehicle near a frontline, amid Russia's attack on Ukraine in Zaporizhzhia region
Foto: Stringer/REUTERS
Ukrainian servicemen fire an AS-90 self-propelled howitzer towards Russian troops at a front line in Kharkiv region
Foto: Stringer/REUTERS
Ukrainian servicemen fire an AS-90 self-propelled howitzer towards Russian troops at a front line in Kharkiv region
Foto: telegram
10.10.2024.
u 09:24
Ovo je treći strani brod koji je Rusija napala u posljednja četiri dana u lukama u regiji Odessa, ističu ukrajinski mediji
Pogledaj originalni članak

Kao rezultat udara na lučku infrastrukturu regije Odesa, 6 ljudi je poginulo, a 12 ozlijeđeno, od kojih je sedam u teškom stanju, objavila je regionalna administracija, a potvrdio i zamjenik premijera Ukrajine Oleksij Kuleba. Sve žrtve su Ukrajinci.

Prema riječima Kulebe, u napadu je oštećen civilni brod pod panamskom zastavom, kontejnerski brod "Shui Spirit". Ruski blogeri ističu kako se na snimkama na brodu vide i sekundarne eksplozije, što je, po njima, dokaz kako je brod u luku Ilyichevsk prenosio oružje čiji je iskrcaj prekinut napadom.

Ovo je treći strani brod koji je Rusija napala u posljednja četiri dana u lukama u regiji Odessa, ističu ukrajinski mediji. U napadu u srijedu navečer ruske snage lansirale su 3 balističke rakete Iskander-M na tu regiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar southman
southman
10:34 10.10.2024.

Adolf iz Kremlja !

DA
DarthVader
10:56 10.10.2024.

Jesus, jesi li ti svoj? Pitam, jer vidim sta tipkas iz tipkovnice.

SR
Svjeet_rekoord
13:03 10.10.2024.

Nažalost pa jesu li oni ludi kud će sa brodom na nisan Rusima Pa zar nezna Kapetan i posada da Rusi kontroliraju Crnogmore.Pa tu ides u sigurnu smrt.. . Još kako kazu da je bilo oruzje onda sam sebi si presudio strasno.