posjetio ih premijer

Udruga GONG proslavila 15. obljetnicu postojanja

Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
Udruga GONG proslavila 15. obljetnicu postojanja
13.04.2012.
u 22:38
Kao rođendan GONG je uzeo datum kada su prvi put promatrali izbore za lokalnu upravu i samoupravu održane 13. travnja 1997. godine.
Pogledaj originalni članak

GONG je u Novinarskom domu proslavio 15. obljetnicu postojanja, a slavlju se pridružio i premijer Zoran Milanović.

- Povjerenje je bit funkcioniranja sustava, a GONG-u se vjeruje. Radimo na društvu pravila i društvu reda. Uređujemo sustav. Čestitam GONG-u što sudjeluje u tom procesu - poručio im je premijer Milanović. Kao rođendan GONG je uzeo datum kada su prvi put promatrali izbore za lokalnu upravu i samoupravu održane 13. travnja 1997. godine. Ranije, devedesetih, nije bilo dozvoljeno neovisno i nepristrano nadgledanje izbora.

Tek 1999. godine, nakon kampanje GONG-a i odluke Ustavnog suda kojom se dopušta nestranačko promatranje izbora, dio izbornog zakona postalo je neovisno nadgledanje izbora.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
23:48 13.04.2012.

Pa nije moguće da ti beskorisni izrodi i potomci Titovih zločinaca, oops komunista, već 15 godina zagađuju ovu državu ? Kaj toliko vrijede Sosrosu, da ih još izdržava? A Milanović se mogao pridružiti i onoj bagri \"antifašista\" na trgu bana Jelačića, društvo bi mu bolje odgovaralo, iako se morao družiti s ovima ipak su kukurikavcima pomogli da dobiju izbore sa premoćnom većinom od ukupno 22% glasova !

KO
korisnik2
11:18 14.04.2012.

e drugovi, kada ce documenta ili veritas slaviti 15 godina postojanja, to ce biti taj dan. lol.

DU
Deleted user
12:39 14.04.2012.

Nekako mi se poklapa njihovo \"trajanje\" s Mesićevim svjedočenjem u Haagu...