Party

Udruga mladih Moving ugošćuje LED Kolektiv

Foto: Privatna arhiva
Udruga mladih Moving ugošćuje LED Kolektiv
27.01.2012.
u 13:34
Riječ je o audiovizualnom kolektivu koji obuhvaća zabavan, edukacijski i futuristički aspekt elektroničke glazbe i novih medija
Pogledaj originalni članak

U proteklih pet godina Udruga mladih Moving iz Novog Marofa na brojnim "muvinzima" rasplesala je mnoge ljubitelje elektroničkog zvuka. Lani su proslavili i peti rođendan, a sada za ljubitelje elektroničkog zvuka pripremaju nešto malo drugačije. Ove subote, naime, u kafiću Park u Presečnom kraj Novog Marofa Moving predstavlja Hippodrome 3.0 na kojem će ugostiti dobro poznatu ekipu iz Karlovca – LED Kolektiv.

Riječ je o audiovizualnom kolektivu koji obuhvaća zabavan, edukacijski i futuristički aspekt elektroničke glazbe i novih medija. Od 2008. godine kolektiv organizira LED festival – festival moderne elektroničke glazbe i videoizričaja, a uz festival periodično provode dvije glazbene večeri, Beat Svega i pLEDsnjak.

Usporedo s glazbenim večerima, članovi kolektiva održavaju više od 50 radionica i razmjena vještina na teme DJ-inga, glazbene produkcije i VJ-inga te ih 2011. formiraju u naziv LEDukacija. Ovom razmjenom mladih iz Karlovca i Novog Marofa udruga Moving opet iznova potvrđuje smisao svog projekta jer, kako vole isticati, poanta Movinga nije samo elektronička glazba nego je smisao projekta razmjenjivanje ideja, zajednički razvoj i napredak.

Kako se na Movingovim partyjima s  glazbom uvijek spaja i videoart koji se najčešće sastoji od vizualizacija i set-dizajna, posjetitelje ovaj put  očekuju kreativne vizualizacije ekipe FnF5 (Moving). Ulaz je 20 kuna, a party počinje u 20 sati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.