zapljena u Benkovcu

Uhićen 43-godišnjak, pronašli mu automatsku pušku i spremnik streljiva

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Uhićen 43-godišnjak, pronašli mu automatsku pušku i spremnik streljiva
19.10.2020.
u 09:50
Oružje mu je oduzeto, a protiv  43-godišnjaka je državnom odvjetništvu  podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari. Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađena automatska puška, pripadajući spremnik i 12 komada streljiva koje je nelegalno posjedovao.

Oružje mu je oduzeto, a protiv 43-godišnjaka je državnom odvjetništvu  podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

EP
Epil
11:51 19.10.2020.

Ma dajte, objavite ime "ugrozenog" manjinca! Savo? Dusan? Drazo? Slobodan?

SH
Shtanga
10:54 19.10.2020.

Molim napišite nacionalnost gospodina, da saznamo motive držanja oružja.

MC
McDonaldTrump
10:32 19.10.2020.

A onda sta ce mu? Covjek ima pravo na samoobranu sebe, svoje familije i svoje kuce. Kad mu lopovi i kriminalci udu u noci u kucu, hoce li tu biti policija ili drsava da intervenise? Ne sigurno, ostat ce sam i morat ce racunati na svoje vlastite resurse da se brani. Prestanite kriminalizati obicne ljude koji nikom nisu nista uradili.