Tragedija koja je šokirala BiH i regiju

Uhićen autor snimke s benzinske nakon čije objave je 22-godišnji mladić počinio samoubojstvo

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
BiH policija
30.10.2022.
u 09:13
Mladić je ismijavan i sniman kamerom tijekom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimka objavljena na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila Veljka Trišića, radnika benzinske crpke s videosnimke na kojoj je prikazan Mladen Dulić (22) iz Laktaša, koji je počinio samoubojstvo, javlja Vecernji.ba.

"Nezavisne novine" objavile su da su njihovi izvori dodali da je Trišić trenutno na kriminalističkoj obradi, a tereti se za nevlašteno snimanje.

Ova tragedija šokirala je BiH ali i cijelu regiju. Mladić je ismijavan i sniman kamerom tijekom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimka objavljena na društvenim mrežama. Motiv samoubojstva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži. 

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

Policija potvrdila da je imao alibi

Mladić (21) pretučen dok se vraćao s posla, otac ogorčen: Namlatili ste čovjeka ni kriva ni dužna!

- Namlatili ste čovjeka ni kriva ni dužna! Policajac koji ga je tukao najmanje dvanaest puta ga je palicom udario po leđima. Je li u ijednom trenutku promislio da je moj sin nevin? Pitam se ima li taj policajac kući djecu, brata, sestru, rodbinu... Bi li tako radio da su njegovi u pitanju? Nisam još uračunljiv, nemojte mi što zamjerit - priča otac koji je prilično uzrujan iako nije spavao više od 24 sata.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
Kolibri
10:27 30.10.2022.

Dnevna doza zbivanja iz rezervne otadzbine, okupiranog dijela BiH, zvanog rep.srpska.