Prekršajna prijava

Uhićen mladić koji je tukao učenike Srednje zdravstvene škole

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Uhićen mladić koji je tukao učenike Srednje zdravstvene škole
08.10.2011.
u 12:29
Zlatko je upao u školu preko velikog odmora uletjevši kroz prozor u učionicu u prizemlju. Rukama je dvojicu učeniak uhvatio za vrat i bacio na pod
Pogledaj originalni članak

Splitska policija uhitila je i prekršajno prijavila 21-godišnjeg Zlatka P. koji je u srijedu poslijepodne napao dvojicu učeniak prvog razreda Srednje zdravstvene škole.
Zlatko je upao u školu preko velikog odmora uletjevši kroz prozor u učionicu u prizemlju. Rukama je dvojicu učeniak uhvatio za vrat i bacio na pod.
Na sreću, nije ih ozlijedio, a još nije poznato zašto je to učinio.
Zaradio je samo prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira. Policiji je otprije poznat, ima u dosjeu dvadesetak prijava zbog krađa i teških krađa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
chemica
13:04 09.10.2011.

Prekršajna prijava za napad na djecu...Od strane već evidentiranog kriminalca. Lopova. Da li bi HDZ-ovski sudija ovako presudio da se radi o njegovoj dječici? Ili je lik psihički poremećen kad napada ljude iz čista mira ili je pokušao nešto ukrasti pa su ga klinci omeli. Vidim, ni o jednom od toga nema spomena u presudi. Što, šetao je gradom kad je ugledao otvoren prozor pa je slučajno ušao?