zločin u americi

Uhićen osumnjičenik za ubojstvo djevojčice od 10 godina

Foto: Facebook
Uhićen osumnjičenik za ubojstvo djevojčice od 10 godina
27.04.2022.
u 11:46
Uhićen je mladić koji je navodno poznavao žrtvu, a iz američke policije odbijaju dati više podataka o osumnjičenom, no izjavili su kako su im u uhićenju pomogle dojave građana kojih su zaprimili više do 200.
Pogledaj originalni članak

Uhićen je osumnjičenik za ubojstvo Lily Peters (10) čije je tijelo nađeno u blizini mjesta Chippewa Falls u američkoj saveznoj državi Wisconsin. Uhićen je mladić koji je navodno poznavao žrtvu, a iz policije odbijaju dati više podataka o osumnjičenom, no izjavili su kako su im u uhićenju pomogle dojave građana kojih su zaprimili više do 200.

Lilyin otac prijavio ju je kao nestalu kada se u nedjelju u 21 sat još nije vratila iz posjeta tetki koja živi u blizini njihova obiteljskog doma. Već u ponedjeljak iz policije su potvrdili kako slučaj istražuju kao ubojstvo nakon što su pronašli njeno tijelo i bicikl u obližnjoj šumi. Uzrok smrti još se istražuje.

Lily je pohađala četvrti razred osnovne škole Parkview gdje će policija u sljedećim tjednima vršiti pojačani nadzor. "Ništa neće vratiti Lily," rekao je načelnik policijske uprave Chippewa Fallsa Matt Kelm, "no zahvalni smo što možemo ponuditi ove vijesti obitelji i zajednici".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.