Uhićena dva Splićanina i Vinkovčanin sa 475 grama heroina

Foto: Arhiva VL
Uhićena dva Splićanina i Vinkovčanin sa 475 grama heroina
22.01.2010.
u 10:26
Na skretanju za autocestu Zagreb-Bajakovo djelatnici Odjela kriminalističke policije zaustavili su mercedes splitskih oznaka u kojemu su bila dvojica Splićana i 43-godišnji Vinkovčanin.
Pogledaj originalni članak

VINKOVCI - Djelatnici PU vukovarsko-srijemske uhitili su 35-godišnjeg i 38-godišnjeg Splićanina i 49-godišnjeg Vinkovčanina kod kojih je pronađeno 475,3 grama heroina, 323 grama "laktoze" i jedna precizna digitalna vaga te su uz kaznenu prijavu za zlouporabu opojnih droga privedeni istražnom sucu Županijskog suca u Vukovaru.

Na skretanju za autocestu Zagreb-Bajakovo na državnoj cesti Vinkovci-Županja, nedaleko od Županje, djelatnici Odjela kriminalističke policije zaustavili su osobni automobil mercedes splitskih oznaka u kojemu su bila dvojica Splićana i 43-godišnji Vinkovčanin.

Policajci su pokušali zaustaviti i audi koji je bio u blizini mercedesa, ali se taj dao u bijeg i zaustavljen je tek u Cerni te je utvrđeno da je njime upravljao 49-godišnji Vinkovčanin.

Pretragom mercedesa pronađena su tri skrivena paketića sa 82,1 grama heroina. Pregledom stana 43-godišnjeg Vinkovčanina pronađeno je 393,2 grama heroina, 323 grama "laktoze" i digitalna vaga. Kod vozača audija i u njegovu stanu nije ništa pronađeno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.