ISTRAGA SE NASTAVLJA

Uhićena dvojica mladića zbog tučnjave na KBC Rebro u kojoj je bilo i teže ozlijeđenih

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Uhićena dvojica mladića zbog tučnjave na KBC Rebro u kojoj je bilo i teže ozlijeđenih
25.10.2021.
u 18:54
Na hitnom prijemu KBC Rebro u Zagrebu u nedjelju rano ujutro došlo je do tučnjave više osoba, dvojica mladića od 24  i 25 godina su teško ozlijeđena, a 23-godišnja djevojka lakše.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladića koje dovode u vezu s tučnjavom u nedjelju rano ujutro na hitnom prijemu KBC-a Rebro, kada su ozlijeđene tri osobe, a traga i za ostalim mogućim počiniteljima, priopćila je u ponedjeljak zagrebačka Policijska uprava.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavili su više obavijesnih razgovora, a uhićeni 21-godišnjak i 26-godišnjak trenutno su u službenim prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju. Kriminalističko istraživanje se i dalje provodi uz intenzivne mjere traganjima za ostalim mogućim počiniteljima, navela je policija.

Na hitnom prijemu KBC Rebro u Zagrebu u nedjelju rano ujutro došlo je do tučnjave više osoba, dvojica mladića od 24  i 25 godina su teško ozlijeđena, a 23-godišnja djevojka lakše. Nakon toga su došli do osobnog vozila marke Audi A4 u kojem je bila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
Oblivion
19:04 25.10.2021.

Da su Hrvati znalo5 bi se na kojem polju im prabaka krave pasla, znači ciganjeri zaštičeni

KR
Krud
19:20 25.10.2021.

Zašto ne napišete jesu li bili tamnije puti?

Avatar Majda
Majda
19:59 25.10.2021.

Manjina koja se ne smije spomenuti.Uskoro će biti 404 stranica uklonjena i žuti...