Nema mira ni na odmoru

Ukrajinci i Rusi ratuju međusobno se provociraju zastavama u Poreču

Foto: Zelena Laguna
Ukrajinci i Rusi ratuju međusobno se provociraju zastavama u Poreču
24.08.2014.
u 10:35
Jedni druge nastoje što više isprovocirati, a navodno se slični okršaji između pojedinaca ova dva slavenska naroda događaju i u drugim porečkim hotelima
Pogledaj originalni članak

Sukobi između Rusa i Ukrajinaca nastavljaju se i u porečkom hotelu Zelena laguna. Ukrajinci su postavili zastavu na balkon i tako isprovocirali Ruse. U hotelu boravi 60 Rusa i 38 Ukrajinaca. Jedni druge nastoje što više isprovocirati, a navodno se slični okršaji između pojedinaca ova dva slavenska naroda događaju i u drugim porečkim hotelima.

- Još prije nekoliko dana ruski gosti su nam se požalili. Bilo je nekoliko izvješenih ukrajinskih zastava, ali i nekoliko zastava drugih zemalja. Reagirali smo odmah izamolili Ukrajince da to maknu. Tamo gdje gostiju nije bilo u sobi zastave smo uklonili sami. Bilo je malo negodovanja, ali to je sve - govori zaposlenik turističkog naselja u Zelenoj laguni za 24 sata.

Ozbiljnijih situacija nije bilo.

>> Prodaju kuće za jedan euro!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

KI
-KIKKI-
11:44 24.08.2014.

Radite skandal gdje ga nema, uvijek su se isticale zastave po kamp kućicama, apartmanima, hotelima, to je kod turista normala i ne znam zašto bi to nekome smetalo?

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:32 24.08.2014.

Kamp-kucice, satori i kamp-prikolice u Zelenoj laguni i Bijeloj uvali puni su njemackih, austrijskih, holandskih, nizozemskih, talijanskih, svedskih i ostalih zastava....zar i njih treba policija maknuti, ako se neki primitivci osjecaju isprovociranim?

SV
sven222
11:51 24.08.2014.

a zašto ruse smetaju ukrajinske zastave??? zar to nije legitimna zastava ukrajinske države????