nije to očekivala

Ukrala dijamant vrijedan 280.000 dolara pa joj ga operacijom izvadili iz crijeva

Foto: Thinkstock
Ukrala dijamant vrijedan 280.000 dolara pa joj ga operacijom izvadili iz crijeva
14.09.2015.
u 10:40
Tajlandske vlasti 6-karatni dijamant uočile su na rendgenskom skeneru kada je Kineskinja prolazila sigurnosne mjere na aerodromu u Bangkoku
Pogledaj originalni članak

Dijamant vrijedan 280.000 dolara izvađen je iz crijeva 39-godišnje Jiang Xulian iz Kine koja je skupocjeni kamen pokušala prokrijumčariti preko tajlandske granice, a koji je prije nego što ga je progutala ukrala.

Tajlandske vlasti 6-karatni dijamant uočile su na rendgenskom skeneru kada je žena prolazila sigurnosne mjere na aerodromu u Bangkoku, piše CNN. Ona i njezin prijatelj pokušali su napustiti Tajland kada ih je policija zaustavila zbog sumnjivog kamena u njezinu organizmu.

Kineskinja je dijamant ukrala na 56. sajmu nakita u Bangkoku, a da skupocjenog kamena nema, primijetio je i njegov izlagač iako su ga zamijenili lažnim dijamantom.

Kada je uhićena, žena je odbijala bilo što jesti i piti, a iako je dobila laksative kako bi izbacila kamen iz svog tijela, on je iz želudca došao do debelog crijeva no ondje je zapeo pa su ga morali kirurški izvaditi.

>> Pronađen plavi dijamant koji vrijedi 20 milijuna dolara!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
Stipan
11:36 14.09.2015.

Što operacija? Ona bi ga pokakila!