okoristila se

Ukrala tri milijuna kilograma kukuruza iz državnih robnih zaliha

Foto: Arhiva VL
Ukrala tri milijuna kilograma kukuruza iz državnih robnih zaliha
30.09.2010.
u 14:07
Varaždinska policija tereti 54-godišnjakinju da je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva oštetila za oko 3,1 milijun kuna.
Pogledaj originalni članak

Varaždinska policija tereti 54-godišnjakinju da je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva oštetila za oko 3,1 milijuna kuna. Osumnjičena je da je kao odgovorna osoba jednoga trgovačkog društva sa širega varaždinskog područja neovlašteno upotrijebila 3.970.000 kilograma uskladištenog kukuruza državnih robnih zaliha.

Dio kukuruza je prodala, a dio koristila za vlastite potrebe što je protivno ugovoru o uskladištenju sklopljenom između ministarstva i poduzeća u kojem je bila odgovorna osoba.

Policija protiv nje i poduzeća podnosi kaznene prijave.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar zanusi13
zanusi13
14:37 30.09.2010.

Stvarno, ta priča s pšenicom iz đakovačkih silosa samo je nestala iz medija... Evo prijedloga za jedan tekst, čak i feljton: napišite dokle je stigla istraga u vezi krađe pšenice u Đakovu a slične \'Dosije X\' fore dešavale su se i u hrvatskim robnim rezervama i po ostalim silosima širom zemlje... CIA? KGB? Ilumnati? NLO?

OB
-obrisani-
14:51 30.09.2010.

@@@@ 3970 tona kukuruza a šteta je 3.1 milj. kn. 1kg kukuruza =1.28 kn. Od koga je po toj cijeni otkupljen kukuruz? I pazi to je 3790 t . Da se neće uskoro nasukati još neki grčki rashodovani tanker na neki od škojića. Ili smo ga već sami prije odsukali i pustili da dalje plovi......

OB
-obrisani-
14:18 30.09.2010.

@@@@ HA HA HA Ugledala se žena na učitelje iz afere sa pšenicom. Ni slova više o tome - gdje je završila ili profit od nje!