prisilno uhićen

Ukrali odojke pa policiji prijetili nožem i vilama

Foto: 'Boris Scitar/PIXSELL'
Ukrali odojke pa policiji prijetili nožem i vilama
22.08.2012.
u 13:02
Policija je 45-godišnjaku došla pregledati dvorište u potrazi za ukradenim svinjama, no on im je prijetio nožem i govorio da će baciti bombu
Pogledaj originalni članak

Muškarac (45) i njegova 69-godišnja majka napali su policajce kada su jučer htjeli pretražiti njihovo obiteljsko gospodarstvo u Kratečkom, nedaleko od Siska. Naime, policija je sumnjala da 45-godišnjak skriva ukradene odojke, što se na kraju pokazalo i točnim. Tako su se jučer prijepodne policajci s nalogom Županijskog suda u Sisku uputili u Kratečko kod 45-godišnjaka, no on je u dvorište pustio svoja četiri psa te je držeći nož u ruci prijetio policajcima da će baciti bombu, dok je njegova 69-godišnja majka prijetila držeći vile.

Nakon što je duže vrijeme i dalje odbijao suradnju s policijskim službenicima te nastavio s prijetnjama, uz uporabu sredstava prisile je uhićen, prilikom čega je lakše ozlijeđen.

Nož i vile su im oduzete, a pretragom 45-godišnjakove staje pronađeno je pet odojaka obilježenih "biljegom", vlasništvo 42-godišnjeg mještanina, a koje je osumnjičeni krajem prošlog mjeseca ukrao u Lonjskom polju pokraj Kratečkog.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv njega i njegove majke podnesena je kaznena prijava zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, dok je on prijavljen i zbog krađe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IN
inocent
14:02 22.08.2012.

Pa nije on njih ukrao. Pajceki su bili gladni i žedni, suša je zar ne. Samo su mu s e smilili, takvi jadni, pa ih je sklonio sa elemenarne nepogode. Mama je vilama samo pokazivala policajcima kako se stavlja slama pod životinje da im bude udobnije. I kad bi se malo oporavili javio bi vlasniku nek ih vodi kući i prekorio ga za nebrigu prema božjim stvorenjima.

LI
Livi
16:51 22.08.2012.

Svasta u ovoj Hrvatskoj! Mjesto da ljudi pomazu jedni drugima, oni kradu jedni od drugih i jos su spremni napasti nekoga tko im predbaci da su lopovi. Kako je nisko spao moral kod ovih nasih ljudi! Moze li mi itko kazati tko vrsi najveci utjecaj na ovo drustvo da je postalo tako nemoralno?!

BR
brownie
12:24 23.08.2012.

mislim da bi se prvo trebalo utvrditi činjenično stanje ako ne pajceka ono barem tvrdnje da je kratečko nedaleko siska,u kratečko iz siska dođete za pola sata jedino ako vas dinamovci ne susretnu uz put i čestitaju vam i zažele sretnu i ugodnu vožnju uz nekoliko uplatnica za državni proračun,naime,ako je pisac članka išao u kratečko helihopiterom snaga sigurnosti,onda je stvarno selo kratečko nedaleko siska,ovako gledajući,sisak je nedaleko zagreba ,berlina,očito je danijel prerad imao poklonjenu dvojku iz,,geografije,, o pajcekima ni potrebno govoriti,oni su već kobase