madrid

Uletio je u crkvu i ubio trudnu ženu, liječnici spasili bebu

madrid, pucnjava
30.09.2011.
u 10:54
Muškarac je u Madridu ozlijedio još jednu ženu, a na kraju je presudio sebi, izvijestila je policija.
Pogledaj originalni članak

Naoružani 34-godišnji muškarac u četvrtak je upao u crkvu Santa Maria del Pinar u Madridu prije mise te ubio trudnu 36-godišnju ženu. Pucao je ponovno i ozlijedio još jednu ženu, a na kraju je presudio sebi, izvijestila je policija. U crkvi su u trenutku pucnjave bili i liječnici koji su očajnički pokušavali spasiti život trudnici dok su čekali hitnu pomoć.

Uspjeli su izvesti carski rez te spasiti bebu, ali ne i majku, javlja El Periodico. Novorođenče su u kritičnom stanju prevezli u bolnicu La Paz.

Drugu je ženu muškarac ranio u prsa i liječnici se bore za njezin život u istoj bolnici.

Policija je istragom utvrdila da napadač i ubijena trudnica nisu bili ni u kakvoj vezi. Muškarac ima dosje u policiji, a u posljednjih 20 godina priveden je nekoliko puta zbog trgovine drogom, napada, prijetnji, ozljeđivanja itd. Svjedoci iz crkve istaknuli su da je muškarac uletio u crkvu i nasumično počeo pucati, bez ikakva povoda.

U trenutku pucnjave u crkvi je bilo oko 40 vjernika, a među njima i majka ubijene trudnice, koja je još u šoku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

UK
Ugo Kajvez
11:04 30.09.2011.

Potiv sam smrtne kazne, .... ali sad ću razmisliti ............

TO
tommycro
11:32 30.09.2011.

Ljudi nikako da shvatite da se Dileri i narkomani trebaju staviti pod bravu jer im mozak nakon nekog vremena drogiranja prošvikne kao što je kod nas poznati odvejetnik Drago Zadro pokazao što droga čini mozgu.. Suci i Policajci pod hitno sve narkomane treba na liječenje i pod strogi nadzor ako neće u zatvor. a dilere najstrože kažnjavati do 40 god robije .

RE
@rea
17:42 30.09.2011.

Užas.