pokret "naši"

Ultranacionalisti Đinđićevu ulicu prekrstili u Mladićevu

12.03.2013.
u 08:58
Akcija pokreta je provedena "u čast rođendana Mladića koji se nevin nalazi u haaškom tribunalu"
Pogledaj originalni članak

Ultranacionalisti pokreta \"Naši\" postavili su sinoć na početku i na kraju avenije Zorana Đinđića na Novom Beogradu mramorne ploče na kojima piše \"ulica Ratka Mladića\", a akcija je provedena \"u čast rođendana Mladića koji se nevin nalazi u haaškom tribunalu\", javljaju mediji u Srbiji koji danas podsjećaju na desetu godišnjicu ubojstva, u civiliziranom dijelu srpske javnosti, popularnog premijera.

- Svjesni činjenice da će komunalna policija Dragana Đilasa skinuti ploče s imenom generala, postavljamo pitanje potpredsjedniku vlade Aleksandru Vučiću, koji je 2007. obećao da će jedna ulica nositi ime prema Mladiću, kada će to obećanje ispuniti - navodi se u priopćenju srpskih ultranacionalista i dodaju kako je postavljanje ploča \"samo početak proslave rođendana generala Mladića\", a danas u 19 sati,\"Naši\" će, kao i svake godine, organizirati \"proslavu rođendana uz tortu i domjenak\". 

>> Srpski ultranacionalisti \'Naši\': Đinđić je bio strani špijun

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
09:06 12.03.2013.

Po čemu se ovi razlikuju od onih koji žele da ostane ulica Mile Budaka?

ZO
Zonasumraka39
09:51 12.03.2013.

profesorzag Vidiš profesore,u tvojoj komunističkoj mentalnoj svijesti Mile Budak je zločinac i o njemu je servirano samo iz jedne kuhinje, one kumrovčke, što je on bio,a Ratka Mladića je vidio cijeli svijet na djelu, od malog djeteta do starog dede, njegova paljenja,rušenja ,pljačke itditd....

SI
Sinjor
17:09 12.03.2013.

12.03.2013. u 15:06h aljustina je napisao/la: ------- Slazem se. Nije ovo nacin da se postigne ista dobro,samo problemi. Sve to moze mnogo mirnijim putem da se resi i siguran sam da hoce.