STRAVA KOD ĐAKOVA

Netko je ubio dva psa: 'Dvije male duše koje su svakog dočekivale mašući repom'

Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Ilustracija za ilegalno posjedovanje vatrenog oružja i streljiva
Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Camp Borovik/Facebook
Foto: Camp Borovik/Facebook
25.02.2024.
u 17:00
U policiji kažu da su izvidi u tijeku te da se više informacija očekuje u ponedjeljak
Pogledaj originalni članak

Osječko-baranjska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je na jezeru Borovik, kod Đakova, usmrtio dva psa. Dojavu o događaju dobila je đakovačka policijska postaja u nedjelju oko 12 sati te da su izvidi u tijeku, a više informacija očekuje se u ponedjeljak, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Kamp "Borovik" objavio je na Facebooku da je na jezeru Borovik nepoznati počinitelj usmrtio dva psa, koji tamo borave već godinama, od kojih je jedan u nedjelju ujutro, s prostrijelnom ranom u trbuhu, uspio došetati do kampa, dok je drugi pronađen s istim ranama, nekoliko kilometara dalje u kanalu.

Voditelji kampa na društvenim mrežama su napisali kako su svi posjetitelji unazad dvije godine upoznali Leona i njegovu mamu Bjelku, starosjedioca kampa. Naglasili su kako se radi o "dva psa koja nikada nisu pokazala znak agresivnosti, dvije male duše koje su svakoga dočekivale mašući repom".

U komentarima se od ljubimaca opraštaju i gosti uz fotografije svojih najdražih trenutaka sa psima u kampu. "Teško osuđujemo ovaj monstruozni čin. Bjelka i Leone, mirno spavajte. Zauvijek ćemo vas pamtiti" stoji na profilu grupe.


 

VIDEO Za dobar odnos sa psom morate prepoznati što vam on poručuje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

ZI
ziva___istina
07:52 26.02.2024.

Dusa je dio Boga i svatko tko je ziv ima manje ili vece parce duse u sebi, dakle i parce boga u sebi, zato nitko ne moze da slaze Boga kad ode Bogu na istinu.

Avatar Behemot
Behemot
10:14 26.02.2024.

Svako mučenje i ubijanje životinja je za osudu. Međutim puštati pse preko 3 kilometra da lutaju zaslužuje zatvorsku kaznu za vlasnike. Ti psi proganjaju divlje životinje, kao igraju se, zbog čega u ovo vrijeme srne gube potomstvo i zato lovci takve pse neodgovornih vlasnika znaju ustrijeliti.

PB
pb1520
18:50 25.02.2024.

Evo ga, uvodimo animalizam.