Urbani Jugoslaven

“Urbani Jugoslaven” Čabo vraćen na posao

Foto: VL
“Urbani Jugoslaven” Čabo vraćen na posao
03.05.2011.
u 13:04
Bivšem tajniku Torcide najavljen je otkaz jer je štetio ugledu tvrtke zbog javnog naguravanja sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom
Pogledaj originalni članak

Pavao Grubišić Čabo jučer je bio na svom radnom mjestu u triljskom Conex tradeu. Njegov otkaz, nakon što se naguravao sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom na pozornici jer ga je nazvao urbanim Jugoslavenom, medijski je snažno odjeknuo što je očito Čabine šefove nagnalo da se predomisle.

– Pavao Grubišić Čabo na svom je radnom mjestu. Otkaz nikada nije ni dobio. Sve je ovo rezultat velikoga nesporazuma – izjavila nam je Sandra Dadić, direktorica Conex tradea. Na pitanje odakle onda Grubišiću Čabi snimka razgovora s njom na kojoj mu ona govori da šteti ugledu tvrtke i da će zbog toga s njim prekinuti ugovor prije njegova isteka, 30. rujna, ako nikakva otkaza nije bilo, direktorica Dadić kaže da je sada besmisleno o tome razgovarati.

– Mnogo se toga prenosilo, pisalo i govorilo. Naš djelatnik pisani otkaz nije dobio, radi i to je najvažnije. Nadam se da smo svi zadovoljni u ovoj priči – zaključila je Dadić.

 

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

OB
-obrisani-
15:24 03.05.2011.

Malo se štraca zaletila,sad njoj treba dat pedalu.

KF
kfuntak
15:30 03.05.2011.

Kerum je spasio izloge svojih trgovina u Zagrebu.

ST
Stric
16:40 03.05.2011.

Ako ovaj idiot čabo sam za sebe kaže da je \"urbani šugoslaven\" kako ga je Kerum uvrijedio? I uostalom zašto ovaj šugoslaven ne ide u \"svoju\" smrdoslaviju, šta radi u Hrvatskoj ?