svi troškovi

Ured predsjednice otkrio koliko je koštao posjet Kolinde Grabar-Kitarović SAD-u

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
27.01.2017.
u 15:26
Ukupni troškovi radnog posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović Sjedinjenim Američkim Državama iznose 73.867,60 kuna
Pogledaj originalni članak

Iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović objavili su trošak posjeta u SAD.

- Ukupni troškovi radnog posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović Sjedinjenim Američkim Državama iznose 73.867,60 kuna, a uključuju troškove avionskih karata, smještaja, reprezentacije i dnevnica za Predsjednicu Republike Hrvatske i pročelnicu Kabineta Predsjednice - doznajemo iz Ureda predsjednice.

U Uredu smatraju da je to prilično skroman iznos s obzirom na to da je predsjednica u SAD-u sa svojom pročelnicom boravila tjedan dana. To je cijena svih troškova u tjedan dana, a uključena su i putovanja unutar SAD-a između Washingtona, New Yorka i Bostona.

>> Kolinda Grabar-Kitarović: Napadi na mene zbog puta u SAD svojevrsni su medijski mobing

>> Tajna depeša veleposlanstva u Washingtonu otkriva: Predsjednica se u SAD-u sastala s vrhom Pentagona

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

BE
blaz.elrat
15:46 27.01.2017.

Nije trebalo objašnjavati koliko je to koštalo.Predsjednica je sigurno to radila za korist Hrvatske.Josipović a i onaj prije njega,nisu nikome polagali račune.To je sramota,kakva je hajka nastala,iako to ide u korist rejtinga naše drage predsjednice.

BR
brojevi
15:52 27.01.2017.

Korisno utrošen novac. KGK je visoko moralna osoba i Predsjadnica velike karizme, zavidne diplomatske vještine i veliki patriot. Sigurno si ne bi dozvolila, toliko uvriježen luksus među zastupnicima i nosiocama političkih funkcija, da neodgovorno i rastrošno troši pare poreznih obveznika. Svaki hejterski komentar za mene je izraz teške zavisti i ljubomore na jednu izuzetnu osobu kakva je KGK.

MM
m.muharremi
17:02 27.01.2017.

I nas je presjednik thaci bio u isto vrijeme u sad kada i predsjednica hr. Grabar - Kitarovic ali , mi za razliku , uopce ne znamo dal je on otišo sluzbeno ili privatno , koliko je trosio i slc.niti je ovdje netko to pitanje postavio.Jedin sto ljudi pitaju ...ne koliko je trošio nego , kakvu će dobit Kosovu donjeti posjeta thacija sad..?