prevozili strance

USKOK podigao optužnicu protiv sedmorice švercera ljudima

Foto: Boris Scitar/PIXSELL
USKOK podigao optužnicu protiv sedmorice švercera ljudima
08.08.2013.
u 17:07
Oni su od 10. ožujka do 11. svibnja u 16 navrata uspjeli u Sloveniju prevesti 45 stranaca.
Pogledaj originalni članak

USKOK je podigao optužnicu protiv sedmorice švercera ljudima koji su od 10. ožujka do 11. svibnja u 16 navrata uspjeli u Sloveniju prevesti 45 stranaca.

U skupini je svaki član imao točno određene zadaće i dužnosti, a sve su radili u dogovoru s Turcima, odakle je očito kretao lanac šverca ljudima u zemlje EU.

Njihov posao bilo je preuzimanje stranaca na području BiH, transfer u Hrvatsku i potom dalje na zapad. Ukupno su zaradili, kako tvrdi USKOK, 40.012 eura te 3750 kuna. Tužiteljstvo je tražilo da im se ta svota oduzme te da im se produlji pritvor. 

>> Pritvor 61-godišnjaku koji je kupio i silovao djevojku (19) iz Srbije

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.