KADROVIRANJE

Plenković: HDZ-ovi potpredsjednici Sabora bit će Brkić, Jandroković i Reiner

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner
13.10.2016.
u 12:08
Sigurno je jedino da će budući članovi Vlade biti oni iza kojih ću ja stati i koje ću ja odabrati, poručio je Plenković
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković danas je rekao da će potpredsjednici Sabora iz redova HDZ-a biti Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner

Plenković je nakon sjednice Središnjeg odbora rekao da su na Predsjedništvu donesene bitne odluke, da su temeljito analizirali rezultate izbora te da su svi izrazili zadovoljstvo strategijom, rezultatom i poslijeizbornim razgovorima.

– Dobili smo potporu Odbora za sve aktivnosti u kontekstu formiranja nove Vlade i predstojeće sjednice novog saziva Sabora – rekao je Plenković.

Donesena je i odluka o ustroju savjetodavnog vijeća HDZ-a, a odbor je podržao i prijedlog predsjedništva da potpredsjednici Sabora budu Željko Reiner, Milijan Brkić i Gordan Jandroković. Sutra u 12 sati bit će prva sjednica budućeg novog kluba HDZ-a, rekao je Plenković.

Na pitanje ima li sigurnih kandidata za ministre, odgovorio je da ima, ali nije htio govoriti o imenima.

– To je moja stvar u ovom trenutku. Kada budem imao cijeli sastav, tada ću objaviti kompletan prijedlog članova i članica Vlade – rekao je Plenković.

Komentirao je i izjavu aktualnog ministra vanjskih i europskih poslova Mire Kovača koji je procurenu izjavu da neće biti ministar nazvao rijetko viđenom bedastoćom.

– Nisam čuo tu izjavu. Sigurno je jedino da će budući članovi Vlade biti oni iza kojih ću ja stati i koje ću ja odabrati – rekao je Plenković.

>> Hasanbegović gubi podršku, previše se gurnuo u prvi plan

>> Nervoza u HDZ-u: Plenković im i dalje taji imena ministara. Ni u Mostu ne znaju je li Hasanbegović kandidat za ministra

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

DO
domazl
12:12 13.10.2016.

Bravo za prvi potez! Nadam se da će ne manje kvalitetan biti onaj o imenovanju gosp. Hasanbegovića i gđe Esih, te drugih ministara.

Avatar Feniks
Feniks
13:13 13.10.2016.

Zar nije "visoki izvor" javio Ivi da je Brkić na silaznom putu u HDZ-u?

DA
darkohorva
12:54 13.10.2016.

Kako su se zapjenili sdp gubitnici, oni bi još i kadrovirali po HDZ-u, ma kadrovirajte si svoj luzerski sdp.