POGINULI MLADIĆI

Uskrs tragično počeo - troje poginulih u prometu

Foto: Iva Vidović/VLM
prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Prometna nesreca (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Prometna nesreca (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Prometna nesreca (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Prometna nesreca (1)
Autori , ivi /VLM
08.04.2012.
u 08:51
Poginula su dvojica mladića sa šireg zagrebačkog područja u dobi od 21 i 24 godine.
Pogledaj originalni članak

Lička policija nakon obavljenog očevida koji je trajao gotovo četiri sata, izvijestila je da su jutros oko 7.40 sati na autocesti A1 ispred tunela Sv. Rok poginula dvojica mladića sa šireg zagrebačkog područja u dobi od 21 i 24 godine.

Koji od njih je bio za volanom BMW-a X5 zadarskih registracija za sada nije poznato s obzirom da su obojica prilikom nesreće ispala iz automobila i na taj način smrtno stradala.

Vozač je uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubio nadzor nad upravljačem te sletio van kolnika. Pri tome je udario u zemljano uzvišenje, a vozilo se zarotiralo.

Kako bi se utvrdilo tko je bio za upravljačem, dodatna vještačenja izvršit će se u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Zbog očevida promet prema jugu je u prijepodnevnim satima bio u prekidu između čvorova Gornja Ploča - Sveti Rok.

Pao s motocikla, pa ga pregazilo vozilo

A teška prometna nesreća dogodila se nešto ranije jutros i kod Šibenika.  Na državnoj cesti D8 oko 5.30 došlo je do sudara osobnog vozila i motocikla, a motociklist na licu mjesta preminuo.

Policija je očevidom utvrdila da je poginuo 22-godišni motociklist iz Šibenika koji se kretao prema Vodicama i zbog neprilagođene brzine sletio prvo van kolnika, a potom se ponovno vratio te pao na kolnik gdje je na njega naletjelo osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka s kojim je iz istog smjera neprilagođenom brzinom upravljao 20-godišnjak.

Vozač osobnog automobila je bio pod utjecajem alkohola 0,5 promila, a protiv njega slijedi kaznena prijava.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

KA
Kakma
09:53 08.04.2012.

Zurba--svemu je zurba kriva,uvijek se ljudima negdje zuri.Prokleta zurba.

Avatar otto_bismarck
otto_bismarck
10:02 08.04.2012.

vozim unutar propisane brzine,a pametnim me znanci proglašavaju smetalom na cesti.Idioti brzi ,neznaju objasnit zašto jure,glume vrlo sposobne i odlaze na groblje na nesreću svojih bližnjih i nedaj bože nedužnih žrtava

OB
-obrisani-
09:46 08.04.2012.

I danas ne jedna vec dvije smrtne nesrece, ako neko ne pogine neko nekog ubije, dokle? Bolje pet minuta kasnije nego nikada, dragi ljudi drz te se propisane brzine nemojte govoriti to se meni nemoze dogoditi, i nemojte govoriti znam i vratit se u stare navike. Sucut obiteljima poginuli pocivali u miru Bozjem.