uskrsna kuharica

Uskrsni recepti vrhunskih kuhara: Kako pripremiti špikani teleći but

Foto: VL
Uskrsni recepti vrhunskih kuhara: Kako pripremiti špikani teleći but
29.03.2013.
u 16:30
Otkrijte recepte iz različitih regija Hrvatske: Od svinjske vratine s krumpirom, kuhane šunke u mekanom kruhu do domaće uskrsne pince i slasne orahnjače i makovnjače.
Pogledaj originalni članak

U povodu najvećeg kršćanskog blagdana donosimo vam probrane recepte Pavela Radeka, osobnog kuhara fra Zvjezdana Linića.

Doznajte kako se pripremaju špikani teleći but, kuhana svinjetina sa suhim šljivama, nadjevena patka i šaran s limunovom juhom.

Osim toga, otkrijte recepte za jela iz različitih regija Hrvatske s posebno osmišljenim jelovnicima za jedinstveni uskrsni užitak za stolom! Od svinjske vratine s krumpirom, kuhane šunke u mekanom kruhu do domaće uskrsne pince i slasne orahnjače i makovnjače.

Otkrijte najfinije okuse Uskrsa i pripremite sami svoje kulinarske čarolije.

Kuharicu možete preuzeti ovdje (u pdf dokumentu). 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.