istraga u tijeku

Užas u Mariboru: Maloljetnik iz zračne puške pucao na pacijente bolnice, četvero ozlijeđenih

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Užas u Mariboru: Maloljetnik iz zračne puške pucao na pacijente bolnice, četvero ozlijeđenih
17.11.2023.
u 13:58
Zaštitar nije ozlijeđen, dok su četiri pacijenta zadobila lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedan upućen u Kliniku za traumatologiju na dodatni pregled, pojasnili su iz Urgentnog kliničkog centra Maribor
Pogledaj originalni članak

U Mariboru je u četvrtak oko 17 sati, prema dosad prikupljenim informacijama, maloljetnik pucao iz zračne puške na pacijente psihijatrijske bolnice Urgentnog kliničkog centra Maribor koji su bili u šetnji u dvorištu. Kasnije je pucao i na zaštitara koji je provjeravao jesu li svi pacijenti sigurni.

Zaštitar nije ozlijeđen, dok su četiri pacijenta zadobila lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedan upućen u Kliniku za traumatologiju na dodatni pregled, pojasnili su iz Urgentnog kliničkog centra Maribor. Odlučeno je da će se, radi sigurnosti pacijenata, ukinuti izlazak u dvorište, javlja 24ur.com.

VEZANI ČLANCI:

Policija je ušla u trag maloljetniku te će poduzeti mjere sukladno svojim ovlastima. Nastavljaju utvrđivati okolnosti ovog događaja i istraga je u tijeku.

"Mariborski policajci prikupljaju obavijesti o sumnji na počinjenje kaznenog djela izazivanja opće opasnosti nakon što je u četvrtak poslijepodne zasad nepoznati počinitelj nepoznatim, najvjerojatnije zračnim oružjem, lakše ozlijedio četiri osobe na području Ljubljanske ulice", priopćila ja mariborska policija.

Video: Drama ispred osnovne škole: Vozač išao zgaziti policajce, oni zapucali u zrak

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

HO
homofobic
14:17 17.11.2023.

Usli u trag 29-godisnjem maloljetniku imenom Suljo.

IV
Ivo123
18:07 17.11.2023.

Otac koji mu je dao pusku da mu je dostupna osuditi kao da je on sam pucao i rijesena stvar. Roditelji odgovaraju za oruzje koje posjeduju i odgovaraju za postupke svoje djece.

CH
chemica
16:09 17.11.2023.

U Americi svakako ne bi pucao zračnom puškom, i žrtve ne bi bile samo lakše ozlijeđene. Blagoslovljena bila kontrola oružja, da do njega ne može doći ama baš svaki potencijalni ili već liječeni pacijent obližnje ludnice.