Teške ozljede

Užas u Zagrebu: Tupim predmetom udario dijete jer je biciklom udarilo kantu sa smećem

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Užas u Zagrebu: Tupim predmetom udario dijete jer je biciklom udarilo kantu sa smećem
11.09.2021.
u 15:52
Dijete se zaustavilo kako bi pokupilo smeće, a tada je iz obližnjeg dvorišta došao 47-godišnjak i tupim predmetom ga udario
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je da je u petak oko 19 sati na Črnomercu u Krčelićevoj ulici, prema dosad prikupljenim informacijama, dijete vozeći se biciklom najvjerojatnije slučajno udarilo kantu sa smećem kojom prilikom se kanta prevrnula te je smeće ispalo. Dijete se zaustavilo kako bi ga pokupilo, a tada je iz obližnjeg dvorišta došao 47-godišnjak i tupim predmetom ga udario.

Liječnička pomoć djetetu je pružena u Klinici za dječje bolesti gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđeno. Osumnjičeni je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

ZA
!zagreb!
15:45 11.09.2021.

Kakve se budale žive u ovom gradu. Da je namjerno srušio i razbacivao smeće NE SMIJEŠ tući dijete. Riješiš to na normalan način. Ali kromanjonac iz zabiti ni ne zna što je to normalan način.

DU
Deleted user
16:32 11.09.2021.

A da nije slučajno Nobilo u pitanju?

MA
marjan9
18:19 11.09.2021.

Kad su vam svi u Zagrebu partizani i razvijaju kod vas tolike frustracije, zašto ste svi došli u njega, što niste otišli u neki drugi grad... također odvratno da su takvi komentari na ovoj tužnoj priči, klasično za vecernjakove komentare, koji izazivaju povračanje svaki put kada ih čitam