SVE PRIJAVIO TZ-U

Užasnuti Poljak ispričao: 'Bio sam s kćeri u Splitu, pratili su nas sumnjivi tipovi i htjeli nas opljačkati'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split u iščekivanju novih mjera za sprječavanje širenja zaraze Covid-19
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split u iščekivanju novih mjera za sprječavanje širenja zaraze Covid-19
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split u iščekivanju novih mjera za sprječavanje širenja zaraze Covid-19
26.10.2023.
u 16:42
Kako je ispričao za Dalmaciju Danas Kamil Kondratowicz, dok je bio u staroj gradskoj jezgri s kćeri, ''banda džeparoša'' ih je pratila
Pogledaj originalni članak

Neugodno iskustvo odlaska na putovanje u Split ispričao je jedan Poljak, koji je u Hrvatsku na odmor stigao krajem listopada. Kako je ispričao za Dalmaciju Danas Kamil Kondratowicz, dok je bio u staroj gradskoj jezgri s kćeri, ''banda džeparoša'' ih je pratila, a sve je ispričao naknadno i turističkoj zajednici grada Splita. Iako je cijelo putovanje bilo dobro, kazao je kako mu je ova scena promijenila tijek putovanja, a dogodila se ovog utorka oko podneva.

- Bio sam u Splitu tjedan dana i bilo je super, osim pretposljednjeg dana. 24. listopada, u utorak oko 12 sati, kada sam otišao sa svojom četverogodišnjom kćeri u Dioklecijanove podrume, gdje me zamolila da joj kupim magnet na kojem je magarac. U blizini je bio tip sumnjivog izgleda, ali pretpostavio sam da je dio izletničke ture. Dok sam izlazio iz podruma, osjetio sam da mi netko otvara ruksak koji sam nosio na leđima. Okrenuo sam se, a pored mene je prošao visoki čovjek. Nije uspio ništa ukrasti. Postao sam nervozan i htio sam što prije otići odatle. Prošao sam nekoliko ulica, okrenuo se i tamo je bio sumnjivi tip kojeg sam vidio dok sam kupovao magnete, onaj koji me pokušao opljačkati i još jedan veliki tip - ispričao je Kami, dodajući kako su ih ti ljudi pratili oko 10-ak minuta. 

- Postoji li banda lopova koja hara gradom i cilja na ljude s djecom? Što su mi htjeli učiniti? Molim vas, trebam odgovor. U slučaju da vam zatreba, imam Google trag gdje sam bio i u koje vrijeme - dodao je.

Iz turističke zajednice su mu poručili kako su ovakvi incidenti rijetki te da se radi o izoliranom slučaju, a ne prisutnosti nekakve organizirane bande lopova. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U Zagrebu osvanuo nesvakidašnji prometni znak: Posebno će se svidjeti macama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MR
Mrkonja
18:16 27.10.2023.

Takvi su Splicani!

Avatar Idler
Idler
16:53 26.10.2023.

Pa mogel je do prve gostione il prveg taksiste....ali ah, nebi mel kaj objavit !