LOŠA PROGNOZA

Uživajte u nedjelji, od ponedjeljka nas očekuje kiša i veliko zahlađenje

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
kiša
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Kiša u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Kiša u Zagrebu
04.09.2016.
u 08:42
Kiša će padati i u utorak u većem dijelu Hrvatske, a temperature će na Jadranu biti između 16 i 25 stupnjeva, a u unutrašnjosti će se kretati između 16 i 20 °C.
Pogledaj originalni članak

Hrvatsku danas očekuje djelomice i pretežno sunčano, uz povremeno više oblaka u zapadnim predjelima, osobito u drugom dijelu dana, kada je tek rijetko moguć pokoji lokalni pljusak

Ujutro u unutrašnjosti mjestimice kratkotrajna magla. Vjetar većinom slab, na sjevernom Jadranu poslijepodne umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura između 28 i 33 °C, javlja DHMZ.

U ponedjeljak nas očekuje pak jače naoblačenje s kišom koja će ponegdje biti obilnija. Bit će i grmljavinskih pljuskova koji će osobito biti izraženiji na Jadranu.

Zapuhat će umjeren do jak sjeverac, na Jadranu u početku umjereno jugo, popodne u okretanju na jaku buru s olujnim udarima. Temperatura u osjetnom padu, u unutrašnjosti od 20 ujutro do 14 krajem dana, a na Jadranu od 25 prijepodne do 18 stupnjeva krajem dana.

Kiša će padati i u utorak u većem dijelu Hrvatske, a temperature će na Jadranu biti između 16 i 25 stupnjeva, a u unutrašnjosti će se kretati između 16 i 20 °C.

>> Stiže hladnije vrijeme i obilne kiše? Evo kada se očekuje pad temperature...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Honduras
Honduras
11:42 04.09.2016.

hahahahaha - po svim prognozama od srijede opet 30 stupnjeva....

PA
pan-am
09:08 04.09.2016.

Što ste uživali uživali ste od ponedjeljka vam večernjak veli da nećete,i to zbog "kiše"!!!