Terorizam

Jesu li napad u Berlinu i atentat u Ankari povezani? Pogledajte analizu Večernjakovog novinara Haidara Diaba

Foto: VL
Hassan Haidar Diab - Ivan Halar
20.12.2016.
u 13:33
Posljednji teroristički napadi uzbunili su svjetsku javnost.
Pogledaj originalni članak

Napad u Berlinu, u kojem je poginulo 12 osoba, te atentat na ruskog veleposlanika Andreja Karlova u Ankari uzbunili su svjetsku javnost. Analizu recentnih svjetskih događaja donosi novinar Večernjeg lista Hassan Haidar Diab te daje odgovor na pitanje jesu li posljednji teroristički napadi povezani.

Njegovu analizu pogledajte u videu.

>>Već danima postojale indikacije za napad! Specijalci u izbjegličkom kampu priveli više muškaraca. Napadač je 23-godišnji Pakistanac koji je došao preko balkanske rute?

>>Ubijen ruski veleposlanik, napadač je pripadnik policije i vikao je 'Allahu Akbar'

>>Kamionom se zaletio u ljude na božićnom sajmu: Broj mrtvih porastao na 12, vozač uhićen

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BA
Banirat
15:44 20.12.2016.

Hasi prica odlicno hrvatski jezik, ali mu logika nije jaca strana. Malo vuce mu na njegovu brace sijite i Irance.

MM
m.muharremi
19:20 20.12.2016.

Vrlo precizna alaliza g.Hassana iako htio sam od njega cuti tj.cuti njegovo analiticko misljenje o izvoru financiranja tih teroristickih organizacija I izvore njihovog naoruzavanja jer , odgovor na to pitanje moglo spreciti puno njihovih krvavuh akcija na kojima stradali na zalost , nevini ljudi...!

PR
prdovan
14:30 20.12.2016.

Neću da gledam već da čitam.