stream iz I. gimnazije

Koncert za maturante: Nastupaju Marko Kutlić i prateći band te gosti

Foto: screenshot
Koncert za maturante: Nastupaju Marko Kutlić i prateći band te gosti
25.05.2021.
u 06:00
Zagrebački maturanti su se danas, unatoč zabrani okupljanja, okupili na Trgu bana Josipa Jelačića kako i proslavili završetak svog srednjoškolskog obrazovanja
Pogledaj originalni članak

Grad Zagreb i ove godine povodom Dana zagrebačkih maturanata za sve zagrebačke maturante organizira online koncert. 

Koncert, na kojem nastupaju Marko Kutlić i prateći band, s gostima: Matija Cvek, Nela Đinđić i Nika Turković, održat će se 25. svibnja 2021. godine s početkom u 19 sati u I. gimnaziji, a prijenos uživo pratite na portalima Jutarnjeg i Večernjeg lista.

- Pozivamo sve zagrebačke maturante da na mail adresu zgmaturanti2020@gmail.com pošalju fotografije iz svojih srednjoškolskih i maturantskih dana te poruke koje će se prikazivati uživo tijekom prijenosa koncerta, poručili su iz Grada. 

Zagrebački maturanti su se danas, unatoč zabrani okupljanja, okupili na Trgu bana Josipa Jelačića i proslavili završetak svog srednjoškolskog obrazovanja. Nakon zabave na Trgu, uputili su se na Bundek gdje se na "norijadu" tradicionalno održava okupljanje. 

U šarenim majicama s natpisima te zviždaljkama, prošli su danas Zagrebom, a nije ih zaustavilo niti prohladno vrijeme, niti vjetar. 

VIDEO Pogledajte kako su maturanti diljem Hrvatske danas proslavili kraj škole!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.