strava kod velike gorice

Uznemirujuće fotografije: Ubijena četiri psa, jedan čak i zapaljen

Foto: Kronike Velike Gorice
ubijeni psi
Foto: Kronike Velike Gorice
ubijeni psi
Foto: Kronike Velike Gorice
ubijeni psi
Foto: Kronike Velike Gorice
ubijeni psi
Foto: Kronike Velike Gorice
ubijeni psi
05.04.2015.
u 14:35
Pse je pronašao jedan ribič na kanalu između Mraclina, Vukovine i Okuja koji je odmah pozvao policiju
Pogledaj originalni članak

Četiri psa ubijena su, a jedan od njih i zapaljen na području Velike Gorice. Pse je pronašao jedan ribič na kanalu između Mraclina, Vukovine i Okuja koji je odmah pozvao policiju, pišu Kronike Velike Gorice.

– Jedan je pas zapaljen na ilegalnom odlagalištu otpada u mjestu Šipkovina, dok su tri bačena u vodu. Svi su ubijeni. Psi plutaju na kanalu. Pa tko bi nešto ovako uopće mogao učiniti – pita se higijeničar Ivan Brajković.

Dva ubijena psa su mikročipirana pa će policija uzeti izjavu od njihovih vlasnika.

Iz policije ističu kako je u tijeku kriminalističko istraživanje sukladno nalogu županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici.

>> Mishku slomili zdjelicu, tukli ga po glavi i ugurali mu žicu u usta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MA
matador007
15:34 05.04.2015.

Tko ne voli životinje,ne voli ni ljude! To je živa istina.Od tog malog ili velikog bića primate samo čistu i bezuvjetnu ljubav i poslušnost.Kazniti kaznom od 20 godina strogog zatvora!

L0
luena 01
14:54 05.04.2015.

Ovo moze samo tesko poremecena osoba napravit ,onaj tko pse mrzi .. Kaznit ga najstroze sto je moguce ,i to je malo kod nas kad znamo kako zivotinje tretiraju...

BO
Bonus
16:03 05.04.2015.

gustirna, krscanski i ljudski je biti osjetljiv na svako zlo i nepravdua. Ako se smatras ikakvim vjernikom, sad si sam sebi pljunuo u usta. Stati u zastitu nemocnih najplemenitija je stvar koju netko napravi. Pa bio zrtva covjek, dijete íli zivotinja. To razumiju oni koji imaju dusu, a ne koji su se prije sat vremena natrpali zderacine i na taj nacin "proslavili" uskrs.