znakovita sintagma

V. Šeks: Ne želim i neću odgovarati na pitanja o osvetniku Zorrou

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
V. Šeks: Ne želim i neću odgovarati na pitanja o osvetniku Zorrou
11.10.2011.
u 13:33
Potpredsjednik Sabora uznemirio se na pitanje o tome je li i kada vidio sadržaje obrane bivšeg predsjednika Vlade Ive Sanadera.
Pogledaj originalni članak

Na pitanje kada je vidio sadržaje obrane bivšeg predsjednika Vlade Ive Sanadera, s obzirom na to da je koristio njegov termin Zorro osvetnik, te je li spreman o tome svjedočiti pred USKOK-om, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks uznemirio se te nekoliko puta ponovio da to neće komentirati.

– Nisam dužan, ne želim i neću odgovarati na takva pitanja – ponovio je Šeks.

Podsjetimo, Šeks je Sanadera nazvao osvetnikom Zorroom početkom rujna, optužujući bivšeg premijera i šefa vladajuće stranke da je jedan od glavnih neprijatelja HDZ-u. Ta izjava možda bi bila okarakterizirana tek kao šaljiva dosjetka da Večernji list nije došao do iskaza koji je Ivo Sanader dao 21. srpnja ove godine u Remetincu, iznoseći pred USKOK-om obranu u slučaju Fimi medije.

Nisam došao ovdje kao Zorro osvetnik, nego sam došao govoriti kako je bilo – rekao je tada Ivo Sanader.

Nakon toga postavljeno je pitanje je li Šeks slučajno upotrijebio istu sintagmu ili ju je možda izgovorio vrlo promišljeno s određenom porukom Ivi Sanaderu.

Na pitanje novinara boji li se HDZ sankcija Europe zbog zakona o ništetnosti, Šeks je rekao da se "nikakvih sankcija Vlada i HDZ ne boje".

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 171

GO
GOD OVERRODE YOUR MIND
15:37 11.10.2011.

šexa, isto kao i vino...ne smijete uznemiravati....zamuti se

QU
QuickPlayer
16:32 11.10.2011.

Junačina. Do sad je lajao, a sad bi ga mogli priupitati za mišljenje.... Nije ni čudo kako stojimo kad nas ovakvi junaci vode.

Avatar DucMan
DucMan
05:45 12.10.2011.

Šeks, oš lozu?