HSLS

V. Srića i D. Kosor zapjevali HDZ-u "Knocking on heaven's door"

Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
hsls (1)
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
hsls (1)
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
hsls (1)
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
hsls (1)
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
hsls (1)
02.10.2011.
u 15:07
- Svjetske rejtinške agencije, nakon čitanja programa HDZ-a i SDP-a, najavile snižavanje kreditnog rejtinga Hrvatskoj, kazao je Kosor
Pogledaj originalni članak

- Danas programski u Hrvatskoj postoje samo dvije političke opcije; HSLS na jednoj strani i sve druge stranke, koje na žalost imaju iste programe, na drugoj, poručio je iz Paviljona na zagrebačkom Zrinjevcu svojim pristašama i građanima predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Dodao je da su neki dan svjetske rejtinške agencije, nakon čitanja programa HDZ-a i SDP-a, najavile snižavanje kreditnog rejtinga Hrvatskoj, komentirajući da s takvim programima nikad nećemo izaći iz krize.

- A znate što to znači; povećanje kamata za vaše kredite, kredite hrvatskih poduzeća i države. Dilema koju danas imamo je – ili glasati za HSLS ili MMF - zaključio je Kosor u ozbiljnu tonu, premda je druženje na kojem su HSLS-ovci bez kravata prezentirali svoje ideje zamišljeno toliko ležerno da se i Velimir Srića, predsjednik zagrebačke gradske organizacije HSLS- a prihvatio gitare i prepjevao „Servus, Zagreb“.

Tekst je prilagodio izbornoj kampanji, pa je „Servus, dragi Zagreb moj“ zvučalo kao „HSLS-u daj svoj glas“.

„Pokret za preokret“, kako se nazivaju, uz rokerski klasik "Knocking on heaven's door" poželio je  hadezeovcima što brži odlazak s vlasti, što je Kosor popratio komentarom da su na prošlim izborima loše političare birali dobri ljudi koji su na dan izbora ostali kod kuće.

- Nemojte pogriješiti kao na prošlim izborima kad ste glasali za Sanadera. Njegova je stranka sad u Saboru, ali on je malo dalje. Zagrepčani, glasajte za Velimira Sriću, to je glas za poštene – nagovarao je birače.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DA
dardal
15:48 02.10.2011.

Za slobodnu, suverenu i samostalnu Hrvatsku ! SAVEZ ZA HRVATSKU Anketa Za koga biste glasovali da su danas izbori? Savez za EU-ropsku uniju 10 % Savez za Zapadni Balkan 20 % SAVEZ ZA HRVATSKU 60 % druge opcije 10 %

JA
jastrebica
16:11 02.10.2011.

Kakvi su ovo cirkusanti i klauni? Koga oni zahebavaju?

GA
galico
15:38 02.10.2011.

E moj Srića..kako ono Tipurić i njegvoa ljetna škola... a što je Grčkoj donio dobar rejting...