Spektakl

Vanja Vujić novookrunjena kraljica plesnog podija

Foto: Damir Špehar/Pixsell
ples (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
ples (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
ples (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
ples (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
ples (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
ples (1)
03.04.2012.
u 13:19
Među 171 parom iz 33 kluba i tri države Vanja i njezin partner Viktor Szabo bili su dvostruki pobjednici u najatraktivnijem plesnom razredu odraslih
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Vanja Vujić novookrunjena je kraljica, a Viktor Szabo kralj bjelovarskog plesnog podija, odjek je međunarodnog spektakla u latinskoameričkim i standardnim plesovima “Trofeja grada Bjelovara” održanog u organizaciji Plesnog kluba H-8 i pod pokroviteljstvom grada. Naime, spomenuti predstavnici zagrebačkog ŠPK Optimusa apsolutni su pobjednici bjelovarskog spektakla u konkurenciji 171 plesnog para iz 33 kluba i tri države, Mađarske, BiH i Hrvatske, s obzirom na to da su slavili u najatraktivnijem latino i standard razredu odraslih. Kraljica Vanja, vođena sigurnom rukom virtuoza Viktora, plijenila je pozornost impresivnom plesnom vještinom, ali i atraktivnom vanjštinom.

Dogodine još veći spektakl

I inače, bjelovarski je podij prštao upadljivim raskošnim haljinama plesnih diva u standardu te zavodljivim vrućim latino ritmovima, što je oduševilo publiku. –Trofej Valentino, koji smo organizirali proteklih godina, prvi smo put održali pod imenom Trofej Bjelovara s ciljem da taj naziv postane tradicijom. Izuzetno smo zadovoljni viđenim plesnim izvedbama, ali i odzivom plesača, tako da za iduću godinu, kada će naš klub slaviti desetgodišnji jubilej, obećavamo neviđen spektakl – poručuje Dragutin Hubak, voditelj PK H-8, koji je posebno bio ponosan na 14 svojih parova koji su pronosili ime kluba, posebice oni najuspješniji – David Ljevar i Meri Prka, Richard Grine i Erna Skočec te Ivan i Meteja Novaković.

Prvaci na ljetovanje

Hubak ističe da su najuspješnijima dodijeljene plakete, medalje, pehari i poklon-paketi sponzora, dok su prvi prvaci Trofeja Bjelovara, Vanja i Viktor, osvojili i vikend u Pakoštanima.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.