ništa od sanacije

Varaždinski Validus otišao u stečaj

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Varaždinski Validus otišao u stečaj
19.07.2012.
u 18:22
Za stečajnog je upravitelja imenovan Nenad Homar iz Koprivnice, kojem vjerovnici u roku od 30 dana trebaju prijaviti svoja potraživanja.
Pogledaj originalni članak

Nad varaždinski Validusom, nekadašnjim članom Fima grupe Milana Horvata, Trgovački sud u Varaždinu u četvrtak je otvorio stečaj. Za stečajnog je upravitelja imenovan Nenad Homar iz Koprivnice, kojem vjerovnici u roku od 30 dana trebaju prijaviti svoja potraživanja.

Validus je dosad uspješno izbjegavao stečaj, iako su ga tražili brojni vjerovnici. Tako je bilo i u svibnju, kad je stečaj tražila Republika Hrvatska zbog Validusova poreznog duga od dvadesetak milijuna kuna. Validus je tada od Porezne uprave tražio otpis dijela dugovanja, a njihov zastupnik tvrdio je da se vode "konkretni poslovni kontakti radi sanacije tvrtke", no očito od toga svega nije bilo ništa.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mohito
mohito
18:33 19.07.2012.

zanimljivo je kak su vlasnici tih sumljivih firmi koje su duzne svima i svakom uvijek nasmijani na slikama - ni traga niti jednoj bori od neprospavane noci...naravno jer je lova vec odavno premjestena na sigurno ili u neki novi biznis, a stecaj rjesava sve brige prema radnicima i vjerovnicima....

KR
krka
11:52 20.07.2012.

Na slici pored lopine još fali Gazimir pošto su ortaci u mnogo mutnih firmi i još više mutnih poslova. U Hrvatskoj, da bi postao ugledan građanin mora biti lopina.Nikad, ni teoretski im nitko nebu zapljenil pokradenu imovinu. Kad će na red doći cbb koji je isto leglo lopina?