Danas u Večernjem

Varga plaća studij 30.000 kuna godišnje, a ne želi u diplomaciju

Foto: Vecernji.hr
Naslovnica 7.1.
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Siniša Varga
07.01.2015.
u 00:11
Ne bi bilo loše da više hrvatskih političara prođe studij diplomacije radi razine općeg znanja, rekao je ministar zdravlja Siniša Varga.
Pogledaj originalni članak

Ministar zdravlja Siniša Varga ponovno je student. Nakon radnog vremena, prvi čovjek hrvatskog zdravstva uči o diplomaciji na postdiplomskom specijalističkom studiju diplomacije pri Sveučilištu u Zagrebu.

Tri semestra studija diplomacije ministar Varga sam financira, a nakon završetka imat će akademski naziv sveučilišnog specijalista diplomacije. Informacija o Varginu obrazovanju potaknula je teoriju o njegovu pripremanju za diplomatsku karijeru, što ministar zdravlja jasno opovrgava.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista!

>> Nakon Zaboka, ove godine otvaramo veteranske bolnice u Vukovaru i Kninu

>> Kako je rasipnički let Vesne Pusić nestao u 56 HTV-ovih sekundi

Foto: Vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
22:10 06.01.2015.

...kažu da je ovo... ali i neka druga školovanja platio hzzo... cca 2.000.000 kn za razna školovanja, kongrese, putovanja, avione...

PE
pelegrino
00:59 07.01.2015.

Na prvom času je učio kako besplatno na skijanje

Avatar puky
puky
06:53 07.01.2015.

... sam financira ? ... od redovnih dužnosničkih primanja ili one love koja mu dotiče ispod stola za pogodovanje tko zna kojim sve "klijentima" ? ... ajd neka sad peđa matić, lažni branitelj i prezreni ministar izračuna ovom svom drugu kolegi primanja i rashode i to javno ... strava ...