Zaljubljeni Ecevit

Već 24 godine dolazi na istu stanicu i čeka svoju najveću ljubav: Priča iz Turske raznježila je sve

Foto: Milliyet Twitter
Već 24 godine dolazi na istu stanicu i čeka svoju najveću ljubav: Priča iz Turske raznježila je sve
13.06.2023.
u 12:18
Čovjek se nada da će se žena koju voli ponovno jednoga dana pojaviti na toj autobusnoj stanici na kojoj su se prvi puta susreli. Ova stanica je zbog ove priče lokalno poznata i pod imenom "Zaljubljeni Ecevit"
Pogledaj originalni članak

Ecevit Öküzcü stanovnik je provincije Sinop u Turskoj, obalnog grada na Crnom moru. On je glavni akter ljubavne priče koja podsjeća na one klasične ljubavne romane. Riječ je o čovjeku koji već 24 godine dolazi na jednu autobusnu stanicu s nadom da će sresti ženu koju voli.

Ovaj muškarac poznat je pod nadimkom Zaljubljeni Ecevit zbog svoje predanosti prema jednoj ženi, a za turske medije je ispričao da je upravo na toj stanici upoznao voljenu ženu za kojom godinama čezne. Njihova ljubavna priča lijepo se razvijala sve dok kobnog trenutka kada je Öküzcüu dijagnosticirana teška bolest zbog koje je postupno gubio vid. Podvrgnuo se brojnim tretmanima, ali oni nisu pomogli Öküzcüu u izlječenju. Njegova voljena je otišla u Istanbul i nikada više se nije vratila, prenosi portal Daily Sabah

Nema obitelj, jedino brata koji ne živi s njim. Jedan građanin mu je pomogao osiguravanjem kontejnerske kućice. Iako je prošlo puno vremena od posljednjeg susreta, Ecevit Öküzcü ne gubi nadu da će se žena koju voli ponovno jednoga dana pojaviti na toj autobusnoj stanici na kojoj su se prvi puta susreli. Ova stanica je zbog ove priče lokalno poznata i pod imenom "Zaljubljeni Ecevit" na kojoj ovaj uporni čovjek provodi dane.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Majka sedmero djece otkrila: 'Ne kupaju se svaki dan, jedu rukama, a ja im od 19:30 više nisam dostupna!'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.