MJEŠTANI U STRAHU

Velika akcija u Crnoj Gori, traže bjegunca zbog ubojstva brata i sestre: Bio u zatvoru 20 godina zbog silovanja, krađa...

Foto: R.R.ATAIMAGES/PIXSELL/Arhiva policijske uprave
Foto: R.R./ATAImages
Crnoj Gori izručen odbjegli poduzetnik Duško Knežević
Foto: R.R./ATAImages
Crnoj Gori izručen odbjegli poduzetnik Duško Knežević
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Bus crash in Montenegro
Foto: R.R./ATAImages
Crnoj Gori izručen odbjegli poduzetnik Duško Knežević
Foto: R.R./ATAImages
Crnoj Gori izručen odbjegli poduzetnik Duško Knežević
26.10.2024.
u 13:30
Neslužbeno, radi se o muškarcu koji je i ranije počinio više kaznenih djela, a između ostalog je bio osuđen za silovanje 76-godišnje žene 2015., ali i teške krađe i nedozvoljenog posjedovanja oružja
Pogledaj originalni članak

Policija u Crnoj Gori ove subote pokrenula je veliku akciju potrage za 65-godišnjim Alijom Balijagićem, Bjelopoljcem kojeg se sumnjiči da je sinoć u selu Sokolac usmrtio dvoje ljudi, prenose Vijesti.me. Njega su navodno prije ubojstva u Sokocu vidjeli u Baricama i Pisanoj jeli, a brojni mještani su se od straha tijekom noći zaključali u svoje kuće. 

- U potragu su i dalje uključene sve raspoložive snage Uprave policije, uključujući i helikopterske jedinice - objasnila je policija. Kako se doznaje, u selu Sokolac sinoć su ubijeni sestra i brat Milanka i Joan Madžgalj.

Neslužbeno, radi se o muškarcu koji je i ranije počinio više kaznenih djela, a između ostalog je bio osuđen za silovanje 76-godišnje žene 2015., ali i teške krađe i nedozvoljenog posjedovanja oružja. Još krajem osamdesetih sumnjičilo ga se za više krađa po okolnim  selima i da je upadao u kuće i krao i sijao strah po Crnoj Gori, a u zatvoru je proveo ukupno oko 20-ak godina. 

- Ovo je strašan i neviđen zločin ubojstva nevinih, poštenih ljudi, koji su ubojicu prethodno nahranili i napojili. On se danima motao po selima, a deset dana policija nije ništa poduzela da ga pronađe. Naređeno nam je da ne izlazimo iz kuća , nitko ne zna kako i kada, a žrtve zločina su bile zatvorene, pa je pucao kroz prozor, što je nevjerojatno - objasnio je predsjednik Mjesne zajednice Tomaševo Vesko Gogić, dodajući kako je muškarac hodao po selu i predstavljao se kao lovac koji je izgubio pse.

Uz to, jedan policijski službenik ozlijeđen je nakon što se vozilo interventne brigade prevrnulo tijekom noći oko 2.40 sati tijekom potrage za Balijagićem. Neslužbeno se doznaje kako je Balijagić jučer bio u Sokolcu kod jednog od mještana, a poslijepodne je došao u kuću Madžgalja. Tvrdio je kako se smirio i da mu braća i sestre iz inozemstva pomažu financijski, te da želi voditi miran i pošten život.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AS
Asirijac
14:07 26.10.2024.

Zakon radi sve po propisu tako da nema obavezu - prema savjesti

N1
Neretva 1993
14:07 26.10.2024.

Što me briga!

Avatar whirlwind
whirlwind
14:02 26.10.2024.

Rehabilitiralo ga, očito 🤐