Incident u Pakracu

Verbalno se sukobili HDZ-ov župan i aktivisti Živog zida

Foto: Screenshot/YouTube/Živi zid Istra
Živi zid
30.10.2015.
u 15:41
Na poluminutnom, mobitelom snimljenom videu vidi se sukob između HDZ-ova župana Požeško-slavonske županije Alojza Tomaševića i aktivista Živog zida
Pogledaj originalni članak

Snimka incidenta koji se u četvrtak dogodio na ulicama Pakraca munjevitom se brzinom proširila internetom. 

Na poluminutnom, mobitelom snimljenom videu vidi se sukob između HDZ-ova župana Požeško-slavonske županije Alojza Tomaševića i aktivista Živog zida, koji su po gradu raznosili promidžbene predizborne letke. 

"Ja sam general Hrvatske vojske, dragovoljac, a ne lopov"

Aktivist je župana i njegovu stranačku kolegicu, gradonačelnicu Pleternice Antoniju Jozić, povišenim glasom optuživao da bacaju njihove letke i provociraju ih, na što ga je ovaj nazvao "jugoslavenčinom", "papanom", "dripcem" i "balavcem". 

Drugi aktivist pitao je Tomaševića zar je to kultura i misli li on sutra na takav način ući u Sabor, na što mu je župan odgovorio protupitanjem: "Je l' vi mislite u Sabor, je l' vi mislite državu voditi?" 

Tomašević i Jozić poslije su za novinare komentirali kako su ih članovi Živog zida prvi napali, nazivajući ih lopovima i kriminalcima dok su obilazili i družili se s građanima. – Ja sam general Hrvatske vojske, dragovoljac, a ne lopov. Svoj sam posao obavljao časno, kao što to i danas činim – rekao je Tomašević.

>>Prgomet: I HDZ i SDP trebaju biti opozicija; Miljenić: Vi ćete nam biti partner, Prgomet: Ne, nećemo!

>>SDP i HDZ primali bi migrante bez obzira na nezaposlenost

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

SK
Sviraj_kraj
16:16 30.10.2015.

Živi zid je obicna skupina provokatora

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:10 30.10.2015.

To se Milanoviću ne bi nikada moglo dogoditi. U slučaju da netko Milanoviću nabaci na ulici, odmah dolazi ćale i prijeti da će reći Krešici da ih treba prebiti na mrtvo, a onda dolazi Krešica...

MI
millwall
16:02 30.10.2015.

Mudro zboriš! Ovih dvoje iz HDZ-a fina i uglađena gospoda.