pozitivan stav

Vesna Pusić o najavi sankcija: Vjerujem da ćemo to riješiti

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Vesna Pusić o najavi sankcija: Vjerujem da ćemo to riješiti
17.09.2013.
u 18:57
Nadam se da ćemo to riješiti. Ima šansi da se to riješi, po mom mišljenju, relativno jednostavno, ali u svakom slučaju vjerujem da ćemo to riješiti. A kako, vidjet ćemo, kazala je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.
Pogledaj originalni članak

Prva potpredsjednica vlade jučer je šutjela o najavi sankcija Hrvatskoj zbog 'Lexa Perković', no danas je situaciju kratko komentirala RTL-u Danas.

- Nadam se da ćemo to riješiti. Ima šansi da se to riješi, po mom mišljenju, relativno jednostavno, ali u svakom slučaju vjerujem da ćemo to riješiti. A kako, vidjet ćemo - kazala je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Stav premijera Zorana Milanovića komentirali su i neki SDP-ovi ministri te oporbenjaci.

- Dopustite Vladi da radi svoj posao. Tu je ministar pravosuđa, tu je premijer. Imamo točno zacrtan način rada tako da će, budite sigurni, na kraju biti pozitivno za Hrvatsku - kazao je ministar Jakovina dok je Milorad Pupovac istaknuo da ''ako smo i pogriješili, Komisija bi jako pogriješila kada bi nam uvela sankcije''.

- Kapric ili tvrdoglavost političara gdje je praktički cijela zemlja dovedena u probleme zbog neshvatljivih odluka ili ideja jednog čovjeka. Mislim da to nikome nije trebalo - izjavio je HDZ-ov zastupnik Davorin Mlakar.

>>Leko se povukao, premijer apsolutni gospodar i u Saboru

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.