uspjeli je spasiti

VIDEO Beba rođena sa srcem izvan tijela napustila bolnicu

Foto: VL
Mathias Chago
27.01.2013.
u 13:26
Audrina Cardenas je rođena s više od trećine srca izvan njezinog tijela. To rijetko zdravstveno stanje naziva se Ectopia Cordis.
Pogledaj originalni članak

Audrina Cardenas, 3-mjesečna djevojčica koja je rođena sa srcem izvan tijela konačno je napsutila bolnicu, javlja Reuters.

- Blagoslov je da konačno možemo reći da idemo kući nakon tri i pol mjeseca u bolnici.- kazala je njezina majka Ashley Cardenas.

Audrina je rođena s više od trećine srca izvan njezinog tijela. To rijetko zdravstveno stanje naziva se Ectopia Cordis. Liječnici u dječjoj bolnici u Houstonu u Teksasu izveli su operaciju gotovo odmah po njezinom rođenju. Šest sati im je trebalo da naprave otvor u koji će njezino maleno srce pristajati te da ga zatvore kožom iz drugih dijelova njezinog tijela. Tri mjeseca kasnije Audrina mora nositi posebnu zaštitu za srce. U nekom trenutku morat će se vratiti u bolnicu na još koju operaciju. 

 >> Čudo: Beba preživjela nakon što ju je otac živu zakopao u grob

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Darko zg
Darko zg
14:19 27.01.2013.

siroće,malo

Avatar lasta mala
lasta mala
09:39 28.01.2013.

I onda zvjeri od ljudi izgladne dijete da umre!!!A ova majka se bori za svaki trenutak svog malog borca! Bravo malena,samo borba!!!MOŽEŠ TI TO!!!