Opasno pretjecanje

VIDEO: Izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kamion i poginuo

Foto: Antonio Bronić
VIDEO: Izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kamion i poginuo
15.02.2011.
u 08:52
Od zadobivenih ozljeda nesretni je 22-godišnjak preminuo na mjestu događaja
Pogledaj originalni članak

Jutros oko 6.25 sati u Rijeci, u Ulici Milutina Barača, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji vozač iz Rijeke upravljao automobilom Peugeot 106 riječkih registarskih oznaka te se kretao iz smjera Zvonimirove Ulicom Milutina Barača.

U jednom trenutku započeo je pretjecanje zasad nepoznatog vozila te je zbog izbjegavanja vozila koje je nailazilo iz suprotnog smjera skrenuo ulijevo, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u parkirano teretno vozilo zagrebačkih oznaka.

Od zadobivenih ozljeda nesretni je 22-godišnjak preminuo na mjestu događaja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

BU
Bune
09:22 15.02.2011.

Još jedan dokaz da auto škole , instruktori i nisu ni za šta. Da je suprotno nebi bilo ovoliko mladi poginulih u Hrvatskoj. Naravno osim cijena polaganja koje su prešle sve cijene u regiji. Jednostavno Hrvatska sramota bande na vlasti.

BA
BandaZG
09:32 15.02.2011.

Da, instruktori su propustili naučiti vozače da voze kao Schumacher. Nema tog instruktora koji te može naučiti vozačkoj kulturi.

MA
mamuti
11:39 15.02.2011.

nit je auto, niti vazac bio sposoban za preticanje najbolji su mi mulci po gradu s c1 i slicnom skatuljama koji meni moraju pokazati kak se pretice i vozi .......a ja imam makinu a neznam da vozim....HHHM