KAKVA OMAŠKA

VIDEO Jandroković mislio da je isključio mikrofon u sabornici: 'J****e što me grlo grebe'

Foto: Saborska TV
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
U Okučanima obilježena 29. obljetnica VRO 'Bljesak'
Foto: Šime Zeli´c/PIXSELL
Knin: Središnja svečanost obilježavanja 29. obljetnice VRO Oluja
Foto: Šime Zeli´c/PIXSELL
Knin: Središnja svečanost obilježavanja 29. obljetnice VRO Oluja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
U Okučanima obilježena 29. obljetnica VRO 'Bljesak'
Autori vecernji.hr, Hina
11.10.2024.
u 14:11
Jandroković je preko mikrofona čitao detalje oko Zakona dok mu glas nije puknuo u jednom trenutku, zbog čega se požalio svojoj kolegici i tajnici  Kristini Zadro Omrčen koja je sjedila do njega tijekom glasovanja
Pogledaj originalni članak

Dok se ovog petka odvijalo glasovanje o prijedlogu Zakona o državnoj informacijskoj infrastrukturi, čini se kako je predsjedavajući Gordan Jandroković, inače i predsjednik Sabora, imao manjih zdravstvenih problema. Naime, Jandroković je preko mikrofona čitao detalje oko Zakona dok mu glas nije puknuo u jednom trenutku, zbog čega se požalio svojoj kolegici i tajnici  Kristini Zadro Omrčen koja je sjedila do njega tijekom glasovanja da ima problema s glasom.

Problem je bio što mikrofon nije bio isključen. ''J****e što me grlo grebe'', kazao joj je, pa shvatio da mu je mikrofon ostao uključen te da ga se vrlo vjerojatno i čulo, pa ga je brzo i isključio. Trenutak kada se Jandrokovića moglo čuti možete pogledati na snimci od 03:04:40

Inače, zastupnici su u petak jednoglasno podržali izmjene u redovima SDP-a na funkciji potpredsjednika Sabora, pa tako tu dužnost, uz čestitke predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, umjesto Siniše Hajdaša Dončića preuzima Peđa Grbin u skladu s dogovorom nakon unutarstranačkih izbora.

Nakon što je Hajdaš Dončić postao novi predsjednik SDP-a, unutar stranke riješili su kadrovska pitanja, a koja se tiču i funkcija u parlamentu. S obzirom na to da je uvriježeno pravilo da čelnik stranke ujedno vodi i parlamentarni Klub, Hajdaš Dončić je i na toj funkciji zamijenio svog prethodnika Peđu Grbina, a dogovorili su da će onda Grbin svog nasljednika zamijeniti na funkciji potpredsjednika Hrvatskog sabora. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

CR
crocro
15:36 11.10.2024.

Svi smo živući od krvi i mesa, kako se to u žargonu kaže. Predsjednik je isto samo čovjek. Omaška ili gaf se može dogoditi svakome, bitno je da to nije bila namjera za javnost. Sve riječi koje nisu pristojne ili primjerene za javnost za koje mi znamo i koje mi ponekad izgovaramo, za takve izraze znaju i najveći svjetski državnici, pa zar mislite da ih nikada nisu izgovorili, bilo otvoreno ili u svoja četiri zida. Nemojmo biti mala djeca i naivci. Ako je to izgovorio i što sada, nije bilo planirano i namjerno. To se može dogoditi bilo kome, svi smo samo ljudi.

PE
Pentagon
15:54 11.10.2024.

Kakva omaška!

Avatar IvanR
IvanR
16:10 11.10.2024.

To nije grijeh.