Nestalo prizemlje kuće

Video koji pokazuje sav užas klizišta na poplavljenim područjima

Foto: screenshot/youtube
Video koji pokazuje sav užas klizišta na poplavljenim područjima
18.05.2014.
u 18:43
Danas je na YouTubeu objavljen jeziv videosnimak na kojem se vidi kako klizište 'guta' kuću u Crnom Blatu.
Pogledaj originalni članak

Na desetine objekata u općini Tuzla je porušeno ili oštećeno u naletima klizišta. Više nitko pouzdano ne zna koliko je klizišta aktivirano, ali neslužbeno se barata i brojkom od blizu 500.

Također, nitko pouzdano ne zna gdje je situacija najteža, jer s terena iz minuta u minut pristižu informacije o rušenjima kuća i evakuacijom mještana, piše Klix.ba.

Tuzlansko prigradsko naselje Crno Blato, koje je od Brčanske Malte udaljeno oko šest kilometara, posljednjih dana je, zajedno sa Doknjem i drugim susjednim selima, odsječeno od drugih dijelova Tuzle.

Danas je na YouTubeu objavljen jeziv videosnimak na kojem se vidi kako klizište 'guta' kuću u Crnom Blatu. Nakon pokretanja klizišta kompletno prizemlje je propalo u zemlju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JM
jorgovan.mojski
19:11 18.05.2014.

i vojska kosova ponudila pomoc za srbiju, a ponuda je poslata i Bosni i Hercegovini, mene nije briga sto misle ljudi o dobrici cosic, mene je briga sto u Sabac gde zivim potpuno otkazala stolica predsjednika nikolica (niti rjec) suti, a nama u sabcu nije lako, i stampa nije rjec napisala o ponudi pomoci vojske kosova, zar posle toga da sutim ? nama ne treba vise sutnja

JE
Jednakost
21:41 18.05.2014.

Jadni ljudi.