SA ŠTAPOVIMA

VIDEO Kreću pripreme za skijašku sezonu: U Rijeci netko odlučio vježbati rolanjem po cesti

Foto: Prometne zgode i nezgode
VIDEO Kreću pripreme za skijašku sezonu: U Rijeci netko odlučio vježbati rolanjem po cesti
17.11.2023.
u 15:33
Neki korisnici interneta špekuliraju kako se radi o rollerskiju – sportu sličnom skijaškom trčanju, ali bez snijega
Pogledaj originalni članak

Neobičan prizor nasmijao je Riječane koji su se našli u pravo vrijeme na pravom mjestu pa se našalili "pripremama za skijašku sezonu", kako je netko na društvenim mrežama opisao snimljen događaj,

Na jednoj riječkoj prometnici netko je snimio osobu na rolama kako s pomoću skijaških štapova sudjeluje u saobraćaju. Iako joj se može zamjeriti što nema reflektirajuću opremu, na snimci objavljenoj na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode vidi se kako posve pristojno staje i propušta promet s glavne ceste prije nego što pažljivo nastavi.

Autor snimke nije mogao suspregnuti smijeh i oduševljenje, naročito kada su došli do nizbrdice na kojoj je osoba na rolama razvila zavidnu brzinu.

U komentarima su brojni upozorili na opasnost ponašanja koje se vidi na snimci, no bilo je i onih koji su se samo htjeli našaliti. "Ovaj je baš doslovno shvatio obaveznu zimsku opremu", komentirao je jedan od korisnika Facebooka, dok je drugi objasnio kako je riječ o rollerskiju, sportu sličnom skijaškom trčanju, ali bez snijega.

VIDEO Kreću pripreme za skijašku sezonu: U Rijeci netko vježba na rolama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:24 17.11.2023.

Reklo bi se da je neke malo zelo pa skijaju po cesti. Al ima stvarno cudnih biljaka kod nas.