NEVJEROJATAN PRIZOR

VIDEO Mnoge šokirala snimka vrha Velike piramide: 'Mislite li da živi tamo gore?'

Foto: MOHAMED ABD EL GHANY/REUTERS
Tourists ride camels in front of the Great Pyramid of Giza, on the outskirts of Cairo
Foto: MOHAMED ABD EL GHANY/REUTERS
FILE PHOTO: Tourists ride horses in front of the Great Pyramid of Giza
Foto: Ahmed Gomaa/XINHUA
EGYPT-GIZA-PYRAMID-SUPERMOON
17.10.2024.
u 11:54
Kako bi imali priliku vidjeti što se nalazi na njihovom vrhu, mnogi turisti često piramide obilaze paragliderom
Pogledaj originalni članak

Lebdeći paragliderom iznad Velike piramide u Gizi, jedan je muškarac snimio nevjerojatan prizor koji se ubrzo proširio društvenim mrežama. Alex Lang snimio je 14. listopada kretanje na vrhu Velike piramide, najveće piramide u Gizi. Zumirajući mali ravni prostor na vrhu piramide, gledatelji su bili zapanjeni kada su vidjeli da se na njoj nalazi pas. Lang je rekao da je pas lajao na ptice koje su letjele iznad njega, prenosi Daily Mail

"To je sad njegova piramida. On ju je osvojio", jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama. Drugi muškarac, Marshall Mosher, objavio je snimku psa kako silazi s piramide te oduševio mnoge koji su bili zabrinuti za životinju i pitali se što će se s njom dogoditi. "Mislite li da živi tamo gore?", upitao je Mosher svoje pratitelje. "Hoda dolje kao netko tko je to već učinio nekoliko puta", komentirala je potom jedna osoba.

Inače, penjanje na piramide u Gizi je protuzakonito. Kako bi imali priliku vidjeti što se nalazi na njihovom vrhu, mnogi turisti često ih obilaze paragliderom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.