velika akcija

VIDEO Pao još jedan hrvatski narkobos u Turskoj: Uhićen u luksuznom stanu

Foto: Ali Yerlikaya/X/Screenshot
VIDEO Pao još jedan hrvatski narkobos u Turskoj: Uhićen u luksuznom stanu
19.11.2023.
u 11:53
Palič je bio jedan od vođa kartela krila zapadnog Balkana i pionir uvoza kokaina iz Južne Amerike u Europu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u noći na subotu u Istanbulu uhvaćen narkobos Nenad Petrak, turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya priopćio je da je uhićen Christijan Palič, jedan od vođa "zapadnobalkanskog krila" narkokartela.

Palič hrvatski državljanin bio je jedan od vođa kartela krila zapadnog Balkana i pionir uvoza kokaina iz Južne Amerike u Europu.

Sumnjiči se i za pranje novca zarađenog prodajom droge, javlja yahizaber.com. Europske zemlje prijavile su ga kao jednog od vođa "zapadnobalkanskog krila" u sklopu narko-operacija u Europi, a tražio se Interpolovom tjeralicom europskih zemalja i Brazila. 

Uhićen je u luksuznom stanu gdje je bilo okićeno drvce. 

VEZANI ČLANCI: 

"Odlučni smo očistiti našu Tursku od domaćih i međunarodnih organizacija organiziranog kriminala i trgovaca otrovima, a to ćemo postići uz vašu podršku", napisao je ministar na X-u.

Podsjetimo, u Istanbulu je u subotu uhićen hrvatski državljanin Nenad Petrak, vođa međunarodnog narkokartela, kako je javio ministar unutarnjih poslova Turske, Ali Yerlikaya. Petrak je uhićen u akciji Kartel 2 u Istanbulu, a USKOK ga sumnjiči da je od 2019. ključni čovjek u organizaciji narkokartela koji se bavio švercom droge iz Južne Amerike.

Video: Turci uhitili šefa kartela Nenada Petraka, Hrvata za kojim je raspisana međunarodna tjeralica

Petrak je, da posjetimo, tražen i zbog ravnjavanja Josipa Čubelića na Skalicama u Splitu. Ostali osumnjičenici su se brzo predali, dok je Petrak pobjegao u Tursku, gdje je sada uhićen. 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
12:23 19.11.2023.

Meni je taj Palič extremno simpatičan dečec, i zato ga Turci trebaju pustiti da normalno radi svoj posao, i živi svoj život.

DU
Deleted user
12:02 19.11.2023.

Cuj "pao"!? Sad ga ovi dižu??

Avatar Idler 3
Idler 3
12:22 19.11.2023.

Joj kaj budeju "na kejovima" zapadnog Balkana, cjena nebu več tak pristupačna 🤦‍♂️