video

VIDEO Policajci ga srušili na pod elektrošokerom pa nastavili tući

Foto: Youtube screenshot
VIDEO Policajci ga srušili na pod elektrošokerom pa nastavili tući
29.01.2013.
u 07:40
Incident se dogodio u svibnju 2011. u parku u Bridgeportu u Connecticutu. Dva policajca počela su tući muškarca, a treći koji je došao automobilom pridružio im se
Pogledaj originalni članak

Tri policajca u najvećem gradu u američkoj saveznoj državi Connecticut povučena su s terena do daljnjega zbog videa objavljenog na Youtubeu u kojem se vidi da tuku muškaraca kojeg su već srušili na pod elektrošokerom, prenosi Russia Today.

Incident se dogodio u svibnju 2011. u parku u  Bridgeportu u Connecticutu. Dva policajaca počela su tući muškarca, a treći koji je došao automobilom im se pridružio. Muškarac kojeg su policajci napali nikada se nije žalio lokalnim vlastima. Incident se sada istražuje nakon što je šef policije prošlog tjedna saznao za video.

– Ako utvrdimo da je bilo prekršaja, poduzet ćemo odgovarajuće mjere – kazao je šef policije Joseph L. Gaudett Jr.

Policajci uključeni u incident identificirani su kao Elson Morales, Joseph Lawlor i Clive Higgins, a navodno su u policiji već 10 godina.

Video je objavljen na Youtubeu u siječnju 2013., ali ne zna se tko ga je snimio te je li snimatelj videa ista osoba koja ga je objavila na toj internetskoj stranici.

>> Brutalno iživljavanje policije Nijemca bacilo u komu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
18:18 29.01.2013.

vjerovatno je on njih morav mlatit kaj vrage? kaj je trazio to je i dobio-zakaj mene niko nije do danas bacio na zemlju i "gazio" ili vas druge, oni kaj su to zasluzili, to im treba i dati-pa nismo u EU-gdje jedan zivot u njemackoj vrijedi 2,4 godine u prosjeku (podatak najvecih njemackih novina-bilda).

CR
crocro
08:38 29.01.2013.

Mislim da bi oni trebali nešto mijenjati u svojem sustavu. Recimo zakon o oružju. Oni uopće nemaju nadzora nad oružjem jer svatko ima pravo posjedovati oružje, zapravo arsenal naoružanja, nije bitno je li to puška sačmarica, pištolj, puška, strojnica ili teže naoružanje. I što se događa sve više i učestalije zlo i pogibije, tim više se kupuje oružje. Po mojem mišljenju to je promašaj. Isto tako za razliku od nas gdje policija nema dovoljno ovlastii dgeje se boji intervenirati da se slučajno ne bi netko požalio nekom političaru, u Americi je čista suprotnost. "Najprije ubij čovjeka o onda neka ubijeni piše žalbu". Mislim da njihovi policajci imaju prevelike ovlasti za razliku od naših. Laki su na potezanju pištolja i posebno na uporabi sredstava prinude. Za uporabu sredstava prinude u našoj policiji treba napisati stotinu raznih papira i inspiciranja događaja, neću reći da moža i tamo nije slično ali po obimu istrage je zanemarivo. Mislim da bi trebali poraditi na većem nadzoru oružja, kao i na većem nadzoru rada policije na terenu i pooštriti pripise koji reguliraju uporabi tjelesne snage i sredstava prinude.

DU
Deleted user
08:25 29.01.2013.

A nitko ne kaže koliko ti policajci moraju svaki podnositi ovakve tipove kao što je ovaj na podu. Najprije izazovu nered pa dobiju batine i tako iz dana u dan i onda policajcima popuste živci i netko dobije batine od ljudi koji su po konstantom prijetnjom da im se nešto dogodi. Ja mislim da bi svaki normalan čovjek popizdio samo je pitanje koliki je prag njegova tolerancije.